Ο ράφτης των διασημοτήτων επιστρέφει στην οδό Κανάρη

Ο ράφτης των διασημοτήτων επιστρέφει στην οδό Κανάρη

Ο 55χρόνος bespoke tailor αλλά και designer, Timothy Everest, που ράβει τον David Beckham, τον Ralph Fiennes, τον Tom Cruise, τον Colin Farrell και φτιάχνει κοστούμια για ταινίες–εισπρακτικές επιτυχίες όπως τα Skyfall, Spectre, Mamma Mia! και Mission: Impossible (1, 2 & 5), στήνει το ατελιέ του ξανά στο Κολωνάκι

Ο ράφτης των διασημοτήτων επιστρέφει στην οδό Κανάρη

Ο 51χρόνος bespoke tailor αλλά και designer, Timothy Everest, που ράβει τον David Beckham, τον Ralph Fiennes, τον Tom Cruise, τον Colin Farrell και φτιάχνει κοστούμια για ταινίες–εισπρακτικές επιτυχίες όπως τα Skyfall, Spectre, Mamma Mia! και Mission: Impossible (1, 2 & 5), στήνει το ατελιέ του ξανά στο Κολωνάκι

Κλείσιμο

O Timothy Everest δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις: Ο 55χρόνος Everest –γεννημένος στην Ουαλλία- είναι ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους και καθιερωμένους bespoke ράφτες στον κόσμο αλλά ταυτόχρονα και ένας designer που προτιμούν οι παραγωγοί των ταινιών αλλά και οι δημοσιότητες και στις τέσσερις γωνιές της γης.


Ο Everest λοιπόν ξανασυναντά –για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες- τον φίλο του, Ηλία Βλαχάκη, αλλά και τους πελάτες του Mah Jong (το γνωστό κατάστημα στην Κανάρη στο Κολωνάκι) για ένα τριήμερο sur mesure - Πέμπτη, 7 Απριλίου -Παρασκευή, 8 Απριλίου και Σάββατο, 9 Απριλίου.


Tον περασμένο Δεκέμβριο, μετά το λανσάρισμα της ταινίας Skyfall, o Timothy Everest, ήρθε στην Αθήνα για ένα διήμερο, δοκιμαστικό sur mesure. H ανταπόκριση που είχε από τους Αθηναίους και η δημοσιότητα που πήρε το γεγονός όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στη Μεγάλη Βρεταννία (ο Guardian μας αφιέρωσε ένα ολόκληρο δισέλιδο) τον ενθουσίασαν και αποφάσισε να έρχεται πια τακτικά στο Mah Jong, μετατρέποντας το σε ένα ατελιέ με την σφραγίδα του στυλ New Bespoke Movement επι ελληνικού εδάφους.


Έτσι, ο Αθηναίος -έστω και για λίγες ημέρες- Everest, με πολύ ανοιξιάτικη διάθεση θα παρουσιάσει στους πελάτες του Mah Jong τις καινούργιες προτάσεις του.


Περισσότερες πληροφορίες για τον Everest και τη δουλειά του θα βρεις στο http://timothyeverest.co.uk/

Περισσότερες πληροφορίες για το Mah Jong θα βρεις στο http://www.mahjong-boutique.gr/


{{{ articlebanner-330x100-triple-1 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-2 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-3 }}}


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης