Ρωμαίος και Ιουλιέτα, η νέα γενιά

Ρωμαίος και Ιουλιέτα, η νέα γενιά

Βόλτα στην πόλη με το Citylifε!

Ρωμαίος και Ιουλιέτα, η νέα γενιά
Το Citylifε παρακολουθεί την παράσταση «Ρωμαίος + Ιουλιέτα», ακούει το George Spanos Trio, πηγαίνει στην έκθεση “Fourty Clicks”, τρώει σούσι στο Yuzu και τσεκάρει τα... «Παπούτσια του βαρύτονου».

Παρακολουθήστε εδώ το Citylifε
Κλείσιμο
όπως προβάλλεται από
το κανάλι Novalifε της Nova!


Ρωμαίος + Ιουλιέτα

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος παρουσιάζει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά τη δική του εκδοχή για έναν από τους μεγαλύτερους έρωτες της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Ο ίδιος παραδέχεται ότι ποτέ δεν είδε τον έρωτα του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας ως μια ρομαντική ιστορία, αλλά ως μια πράξη «βίας ενάντια στη βία της εξουσίας». Ίσως για αυτό η δική του παράσταση δεν έχει έναν αλλά επτά Ρωμαίους και δύο Ιουλιέτες. Μαζί τους έναν ιερέας, μια υψίφωνος, μια μέτζο σοπράνο και 34 νέοι ηθοποιοί, ερωτεύονται, τραγουδούν, παλεύουν, συγκρούονται και παθιάζονται αναζητώντας μια άλλη ζωή.

Tip
Η παράσταση παρουσιάζεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Γιώργος Σπανός

Το George Spanos Trio, στο γνωστό jazz-blues-rock ύφος του, θα παρουσιάσει μέρη από την πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά (“Blue Passion”) μέρη από τις παλιότερες δισκογραφικές δουλειές του Γιώργου Σπανού, αλλά και πολλές από τις ανατρεπτικές διασκευές του στο καφέ του Νομισματικού Μουσείου. Ο Γιώργος Σπανός στις κιθάρες και στο τραγούδι, ο Νικόλας Αθανασιάδης στα τύμπανα και ο Γιώργος Πολίτης στο μπάσο θα δώσουν για ακόμη μια φορά τον καλύτερο εαυτό τους.

Tip
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου.

Fourty Clicks

Αγαπημένοι τραγουδιστές εν ώρα καθήκοντος πρωταγωνιστούν στην πρώτη ατομική έκθεση της Ευαγγελίας Θωμάκου. Η φωτογράφος, που ασχολείται με τη φωτογραφία συναυλίων τα τελευταία χρόνια, επέλεξε 40 αγαπημένες της στιγμές και τις εκθέτει στο Monk στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης. Η αγωνία της φωτογράφου να αποτυπώσει κάθε στιγμή, κάθε βλέμμα, κάθε κίνηση και κυρίως κάθε συναίσθημα πάνω και κάτω από τη σκηνή ανταμείβεται με τον καλύτερο τρόπο.

Tip
Η έκθεση θα διαρκέσει έως την 1η Μαρτίου.

Yuzu

Από την καινούργια μεγάλη μόδα των sushi bars δεν θα μπορούσε να λείπει η Αιμ. Βεάκη του Περιστέρι. Ο Πέτρος, o Αποστόλης, ο Αλέξανδρος, ο Δημήτρης κι ο Κωνσταντίνος σκέφτηκαν να φέρουν την αγάπη τους και στη γειτονιά τους. Με nigiri, sashimi, rolls, αλλά και ζεστές προτάσεις το Yuzu φιλοδοξεί να μην γίνει απλά ένα αγαπημένο μέρος για τους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας, αλλά ένα στέκι για τις παρέες της περιοχής και όχι μόνο. Για αυτό και η σάλα του μαγαζιού είναι αρκετά μεγάλη και με δύο εντυπωσιακά γκράφιτι στους τοίχους. Κοκτέιλ και λίστα κρασιών συμπληρώνουν το μενού.

Tip
To μαγαζί βρίσκεται Αιμιλίου Βεάκη 18, Περιστέρι.

Τα παπούτσια του βαρύτονου

Η ιστορία του βαρύτονου… κύριου Χαρίτονου Φουξ παρουσιάζεται στο θέατρο Olvio. Η τελειομανία του και η ατυχής διαχείριση ενός λάθους που μόνο ο ίδιος αντιλαμβάνεται τον ταλαιπωρεί τόσο ώστε να τον οδηγεί πολύ συχνά στον υποδηματοποιό του. Επί σκηνής δύο performers, ο Γιώργος Νικόπουλος και ο Δημήτρης Πολίτης σε χορογραφία του Δημήτρη Σωτηρίου αφηγούνται την ιστορία, ενσαρκώνοντας όλους του χαρακτήρες του έργου. Κινούνται, επικοινωνούν, αστειεύονται, χορεύουν, με την ατμοσφαιρική μουσική του Δημήτρη Μπασλάμ, μέσα σε μία απέριττη φωτιστική εγκατάσταση για να γίνουν τελικά ο ένας και μοναδικός πρωταγωνιστής, ο βαρύτονος κύριος Χαρίτονος Φουξ.

Tip
H παράσταση θα παρουσιάζεται έως τις 29 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης