Με τραγούδια καρδιάς στο Μέγαρο

Με τραγούδια καρδιάς στο Μέγαρο

Η Ηρώ και ο Αδάμ Τσαρούχης μας ταξιδεύουν στο μαγικό τους σύμπαν

Με τραγούδια καρδιάς στο Μέγαρο
Φέτος τον χειμώνα η Ηρώ και ο Αδάμ Τσαρούχης ενώνουν τις δυνάμεις και τις φωνές τους επί σκηνής σε ένα μουσικό ταξίδι καρδιάς. Η αγαπημένη και ταλαντούχα τραγουδοποιός συναντά τον νεότερο ερμηνευτή, με τη jazz και το swing να διασταυρώνονται με ερωτικές ποπ μπαλάντες, από αυτές που μόνο η Ηρώ ξέρει να γράφει.

Κλείσιμο


Την Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου στις 9 μ.μ., η Ηρώ και ο Αδάμ μας δίνουν ραντεβού στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. «Κατευθείαν καρδιά» ο τίτλος της μουσικής τους παράστασης, δανεισμένος από το τελευταίο άλμπουμ που κυκλοφόρησε η Ηρώ. Τραγούδια καρδιάς, τραγούδια που άντεξαν στον χρόνο κι άλλα που ήρθαν για να μείνουν. Τραγούδια που χρειάζονται δύο για να τα μοιραστούν.



Η Ηρώ κάθεται στο πιάνο και μας ταξιδεύει στο μαγικό μουσικό της σύμπαν. Εκεί που… «έτσι είναι οι σχέσεις», αλλά το βασικό είναι «να με κρατάς για πάντα». Ο Αδάμ τη συνοδεύει με swing διασκευές μεγάλων επιτυχιών, αλλά και δικά του τραγούδια από το πρώτο του άλμπουμ «Σαν ταινία». Ένα πρόγραμμα–έκπληξη, που θα μιλήσει κατευθείαν στην καρδιά σας. Μετά τη Θεσσαλονίκη και το Μέγαρο Μουσικής η Ηρώ και ο Αδάμ θα συνεχίσουν το ταξίδι τους ανά την Ελλάδα. Μην τους χάσετε!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης