Μάθε παιδί μου… ηλεκτρονικό εμπόριο

Μάθε παιδί μου… ηλεκτρονικό εμπόριο

Μία ημερίδα που σου διδάσκει πως να φτιάξεις το δικό σου επιτυχημένο e-shop εντελώς δωρεάν

Μάθε παιδί μου… ηλεκτρονικό εμπόριο
Συνηθίζουμε να λέμε πως η γνώση κοστίζει ακριβά. Η αλήθεια είναι όμως πως, αν ψάξεις καλά, μπορείς να βρεις εξαιρετικά ενδιαφέροντα σεμινάρια και ημερίδες με ελεύθερη συμμετοχή, τόσο online όσο και στον… πραγματικό κόσμο. Ένα από αυτά είναι και το 2o workshop που διοργανώνει ο επιχειρηματικός φορέας Found.ation σε συνεργασία με τη Microsoft με θέμα τη δημιουργία ενός επιτυχημένου e-shop. Συγκεκριμένα απευθύνεται σε όσους διαθέτουν προϊόν/υπηρεσία ή/και φυσικό κατάστημα και επιθυμούν να αποκτήσουν τη γνώση και τις δεξιότητες ώστε να δημιουργήσουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα.

Το σεμινάριο συνολικής διάρκειας 8 ωρών θα πραγματοποιηθεί στο The Hub Events (Αλκμήνης 5, Πετράλωνα), την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν 10 ομιλίες από καταξιωμένα στελέχη και ειδικούς της αγοράς. Η προηγούμενη διοργάνωση συγκέντρωσε πάνω από 250 νέους επιχειρηματίες ενώ οι διαθέσιμες θέσεις συμπληρώθηκαν άμεσα, καθιστώντας την εκδήλωση sold-out 48 ώρες πριν την πραγματοποίησή της. Για να δηλώσεις και εσύ συμμετοχή αρκεί ένα κλικ εδώ
Κλείσιμο
.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

10:00 – 10:20 Εγγραφές – καφές

10:20 – 10:30 Σύντομο καλωσόρισμα.
Μυλαίδη Στούμπου, Διευθύντρια Τεχνολογίας της Microsoft Hellas

10:30 – 11:00 «Στρατηγική μέσω Ανάλυσης Δεδομένων» – Παραδείγματα ανάλυσης δεδομένων που μπορούν να βοηθήσουν στην επιλογή στρατηγικής για e-commerce εταιρείες.
Ιάσωνας Σπανομανώλης, e-FOOD

11:00 – 11:30 «Δημιουργία λογαριασμού στην πλατφόρμα Azure και τα πλεονεκτήματα να έχεις το e-shop σου στο cloud».
Δημήτρης Κουτσαναστάσης, Microsoft

11:30 – 12:00 «Ικανοποίηση online καταναλωτή και ο δρόμος προς το Customer Loyalty» – Η ικανοποίηση του online καταναλωτή είναι η συνταγή της επιτυχίας για κάθε e-shop. Πώς όμως μπορούμε να καταλάβουμε τον καταναλωτή και να τον κάνουμε πιστό μας πελάτη;
Ευάγγελος Κοτσώνης, e-satisfaction

12:00 – 12:30 Αναμένεται επιβεβαίωση

12:30 – 13:30 Διάλειμμα – ελαφρύ γεύμα

13:30 – 14:00 «Αξίζει η επένδυση στο blogging για ένα e-shop;» – Μέσω ενός πραγματικού case study θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στο ερώτημα που απασχολεί πολλούς ιδιοκτήτες e-shop σχετικά με το blogging. Αν δηλαδή αξίζει να επενδύσουν χρόνο και χρήμα στην δημιουργία ενός blog και στην ενημέρωσή του με πραγματικά ενδιαφέρον περιεχόμενο, καθώς και την προώθησή του στα κοινωνικά δίκτυα.
Θανάσης Κουκουτσέλος, atnet

14:00 – 14:30 «Οδηγός επιβίωσης του e-shop μου σε ένα Comparison Shopping Engine» – Dos & Don’t’s: οι βέλτιστες πρακτικές και τα απαραίτητα εφόδια για έναν επιχειρηματία του E-commerce, προκειμένου να επιβιώσει στο ανταγωνιστικό περιβάλλον του Online Comparison Shopping.
Χρήστος Χιώνης, Account Manager, Skroutz

14:30 – 15:00 «Απομυθοποιώντας το Design για Eshops σε 10 βήματα» – Πως μπορούμε να πετύχουμε ένα όμορφο και λειτουργικό design για το e-shop μας. Best practices, misconceptions και απλά πρακτικά βήματα που θα μας οδηγήσουν σε πωλήσεις.
Φίλιππος Πρωτογερίδης

15:00 – 15:30 Διάλειμμα – καφές

15:30 – 16:00 «Η διαδρομή ενός πελάτη στο ψηφιακό περιβάλλον» – Η αποτύπωση της διαδικασίας που ακολουθεί κάθε πελάτης μέχρι την ολοκλήρωση μίας αγοράς από το πρώτο σημείο επαφής μέχρι το τελευταίο και πως μπορεί να βελτιωθεί η εμπειρία του.
Πάνος Λαδάς

16:00 – 16:30 «Το eshop για τις μοντέρνες επιχειρήσεις» – Φτιάξτε το δικό σας eshop με διαθεσιμότητα 99,95% μέσω του Azure! Με το Azure – το Cloud για τις μοντέρνες επιχειρήσεις – κερδίζετε χρόνο και χρήματα με δυνατότητες Availability / Scalability / Security, και σας παρέχονται δυνατότητες για integration με on-premises εφαρμογές.
Πέπης Μάνος Creative Ideas, Παναγιώτης Κουρής Office Line

16:30 – 17:00 «Σωστές πρακτικές email marketing» – Πως το email marketing συμβάλλει στην επίτευξη των KPI’s των eshops, σύγχρονα trends και βέλτιστες πρακτικές.
Πάνος Μελισσαρόπουλος, Moosend

Παρουσιαστής / Συντονιστής: Παναγιώτης Χατζηδάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης