Εικαστικές Κυριακές στο Γκάζι

Εικαστικές Κυριακές στο Γκάζι

Γέμισε τον Νοέμβριο του παιδιού σου με χρώματα στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Εικαστικές Κυριακές στο Γκάζι
Μία από τις πιο αγαπημένες κυριακάτικες δραστηριότητες, οι εκδηλώσεις του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου στο Γκάζι, θα συνεχιστούν και τον Νοέμβριο. Ευκαιρία λοιπόν να πάρεις το παιδί σου, αν είναι μεταξύ 5 και 12 ετών, και να το ενθαρρύνεις να ασχοληθεί με κάτι δημιουργικό όπως τα εικαστικά. Μην ανησυχείς, η τιμή είναι απόλυτα προσιτή, στα 16 ευρώ για δύο συναντήσεις, και οι ώρες τέτοιες που δεν σου δεσμεύουν τη μέρα.

Συγκεκριμένα, από αυτή την Κυριακή, 1 Νοεμβρίου και στις 8, 15 & 22 του μήνα θα πραγματοποιηθούν δύο κύκλοι εργαστηρίων εικαστικών υπό τον τίτλο «Ένα εργοστάσιο από πηλό & χρώματα». Εισηγητής θα είναι ο εικαστικός Ανδρέας Κοκκαλιάρης και ο στόχος τα μικρά παιδιά να γνωρίσουν τον κόσμο των χρωμάτων και των εικόνων ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα το παλιό εργοστάσιο φωταερίου και την περιοχή του Γκαζιού!

Κλείσιμο
Τις Κυριακές 1 & 8 Νοεμβρίου, οι μπόμπιρες θα έρθουν σε επαφή με το κάρβουνο, το βασικό υλικό καύσης των παλιών εργοστασίων, θα γνωρίσουν έργα καλλιτεχνών που χρησιμοποιούσαν το κάρβουνο σαν πρώτη ύλη και θα δημιουργήσουν τα δικά τους μοναδικά έργα! Τις Κυριακές 15 & 22 Νοεμβρίου, θα παρατηρήσουν τα μηχανήματα και τα εργαλεία του παλιού εργοστασίου, θα βάλουν τη φαντασία τους να δουλέψει, θα πειραματιστούν με διαφορετικά υλικά και τεχνικές και θα κατασκευάσουν τις δικές τους μηχανές!

Οσον αφορά τον εικαστικό Ανδρέα Κοκκαλιάρη, γεννήθηκε στις Η.Π.Α το 1977. Παράγει κυρίως εικαστικά και γλυπτά έργα, αλλά ασχολείται επίσης με εγκαταστάσεις και video-art. Σπούδασε στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών στην Αθήνα, στο Δ’ εργαστήριο ζωγραφικής, με καθηγητές τους Π. Χαραλάμπους και Γ. Σκαλτσά στη ζωγραφική και το Ν. Τρανό στη γλυπτική. Έχει συμμετάσχει σε 12 ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο Παρίσι ενώ έργα του βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές. Σήμερα, ζει και δημιουργεί στην Αθήνα όπου, από το 2000, εργάζεται ως συντηρητής αρχαιοτήτων και έργων τέχνης.

Info
Για παιδιά 5-12 ετών
Διάρκεια εργαστηρίου: 2 Κυριακές

Ημερομηνίες: Κυριακή 1 & 8, 15 & 22 Νοεμβρίου

Ώρες: 10.30-12.00 (5-7 ετών), 12.00-13.30 (8-12 ετών)

Κόστος συμμετοχής: 16 ευρώ (για 2 συναντήσεις)
Κρατήσεις και πληροφορίες: www.technopolis-athens.com, Τηλ.: 210 3475535, 210 3461589, 210 3475518
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης