Οταν το design συναντά την παράδοση

Οταν το design συναντά την παράδοση

Η καθιερωμένη Εκθεση Παλαιοπωλών φιλοξενείται σήμερα και αύριο στον χώρο της Γκαλερί Ζουμπουλάκη στα Πετράλωνα

Οταν το design συναντά την παράδοση
Η γκαλερί Ζουμπουλάκη μας προσκαλεί ξανά στο καθιερωμένο ανοιξιάτικο ραντεβού μας για να γιορτάσουμε την τέχνη λίγο πριν το καλοκαίρι. Σήμερα και αύριο, 9 και 10 Μαΐου, πέντε γνωστοί παλαιοπώλες της Αθήνας -«Antiqua» των Θανάση, Ελισάβετ και Pascale Γιαννούκου, Απόστολος Αργυριάδης, Αγγελος Βλαστάρης, «Μαρτίνος» της Ελένης Μαρτίνου και Zoumboulakis Galleries της οικογένειας Ζουμπουλάκη- οργανώνουν την Εκθεση Παλαιοπωλών στον χώρο της γκαλερί Ζουμπουλάκη στα Πετράλωνα.

Οι πέντε παλαιοπώλες ανοίγουν για άλλη μια φορά τις αποθήκες τους και διαθέτουν προς πώληση μικρά και μεγάλα έργα που εντυπωσιάζουν. Η διοργάνωση, που μετρά πάνω από μια δεκαετία λειτουργίας, απευθύνεται τόσο σε συλλέκτες τέχνης και αντίκας όσο και στο ευρύ κοινό καθώς οι τιμές των αντικειμένων ξεκινούν και φέτος από πολύ χαμηλά. Οπως πάντα, η έκθεση έχει στόχο να συνδυάσει το σύγχρονο με το παλιό, το design με την παράδοση, λαμβάνοντας υπόψη τα χρώματα και το φως του ελληνικού τοπίου. Σύγχρονα και παλιά συλλεκτικά αντικείμενα, έργα ζωγραφικής, μοντέρνο design δίνουν το στίγμα του στιλ που επί 20 χρόνια η γκαλερί Ζουμπουλάκη έχει υποστηρίξει.

Κλείσιμο
Φέτος στην έκθεση θα διατίθεται και ένα από τα χρωματιστά ποδήλατα, με την κόκκινη αλυσίδα και την τζιν σέλα, που έχουν ξετρελάνει το κοινό σε Ευρώπη και Αμερική. Ενα από τα πιο trendy ποδήλατα της αγοράς, σε μπλε χρώμα, θα βρίσκεται στον χώρο της έκθεσης με vintage styling, γερά φρένα, σύγχρονες προδιαγραφές και αντοχή στον χρόνο. Ο δημιουργός του, Lorenzo Martone, είναι από τα ανερχόμενα ονόματα στον χώρο του design, της μόδας του advertising & των social media. Γεννήθηκε στην Βραζιλία το 1979 και ζει στη Νέα Υόρκη.

Info
Γκαλερί Ζουμπουλάκη, Αγαθοδαίμονος 37 & Ορέστου 1 (από το νούμερο 199 της Οδού Πειραιώς. ΗΣΑΠ στάση Πετράλωνα).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης