Γιαπωνέζικη κουζίνα στην καρδιά της Αθήνας

Γιαπωνέζικη κουζίνα στην καρδιά της Αθήνας

To Yoko Sushi & Bento, το αγαπημένο hot spot του Κολωνακίου, άνοιξε τις πύλες του και στους Αμπελόκηπους

Γιαπωνέζικη κουζίνα στην καρδιά της Αθήνας
Μάκι, νιγκίρι, σούπες, σαλάτες και νουντλς: όλα ετοιμάζονται κάθε λεπτό για να επιλεχθούν από τους λάτρεις -αλλά και μη- της γιαπωνέζικης κουζίνας σε ένα από τα πιο hot σημεία του Κολωνακίου που ακούει στο όνομα Yoko Sushi & Bento
. Το στέκι μάλιστρα της Πατριάρχου Ιωακείμ -που δίνει τις καλύτερες γευστικές απολαύσεις τόσο στους μυημένους αυτής της κουζίνας όσο και στους καινούργιους φίλους της- απέκτησε νέο σημείο πώλησης. Βρίσκεται στους Αμπελόκηπους και καλύπτει πλέον όλο το κέντρο της Αθήνας, καθώς επίσης περιοχές όπως Φιλοθέη, Μετς, Ιλίσια και Ζωγράφου.

Κλείσιμο


Εκτός βέβαια από το κατάστημα στη Μεγάλου Σπηλαίου στους Αμπελόκηπους, το Υοκο δεν σταματάει να μας εκπλήσσει και με νέες γευστικές προτάσεις όπως οι δύο νέες του σούπες που αποτελούν ιδανική επιλογή για το χείμωνα. Η βελουτέ σούπα με καρότο και ginger, Carrot Ginger Soup, είναι ελαφριά επιλογή, με την οποία χορταίνει κανείς χωρίς να βαραίνει, όπως και και η Dynamite Beef Noodle Soup, μια χορταστική πρόταση με μοσχάρι, σπανάκι, καρότο, νουντλς 
και lemongrass.



Επιστρέφοντας στο Κολωνάκι, εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι το μάτι των περαστικών εντοπίζει εύκολα το κατάστημα. Τα διακριτικά τραπεζάκια και οι ξύλινες γιαπωνέζικες ομπρέλες αποκαλύπτουν τι κρύβεται στα έγκατα του design χώρου, που φιλοξενεί εκτός από σούπες, γεύσεις από τζίντζερ, σόγια, φρέσκο ψάρι αλλά και ζεστά πιάτα... σε πολύ φιλικές τιμές. 



Η μεγάλη προσοχή της ομάδας Yοκο στις πρώτες ύλες, η δυνατότητα παραγγελίας όλη μέρα -καθώς το Yοκο παραμένει ανοικτό μεσημέρι και βράδυ-, το ευχάριστο περιβάλλον, το γρήγορο delivery, και η value for money προσέγγιση του brand, το έχουν ήδη κάνει να ξεχωρίσει.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης