Για 88η ημέρα ο Μίχαελ Σουμάχερ παραμένει σε κώμα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, ύστερα από το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.
Ωστόσο, για ακόμη μια φορά η μάνατζερ του Γερμανού πρώην πιλότου της Formula 1, Σαμπιν Κεμ, εξέφρασε την πεποίθησή της (μέσω της γερμανικής “Bild”) ότι ο Σούμι θα καταφέρει να ξυπνήσει.
«Είναι αλήθεια τα όσα είχα δηλώσει στην τελευταία ανακοίνωση. Είμαστε και θα παραμείνουμε σίγουροι ότι ο Μίχαελ θα καταφέρει να ξυπνήσει από το κώμα. Παλεύουμε μαζί με τους γιατρούς για αυτό το σκοπό και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε», δήλωσε η Κεμ.
Η δήλωση της μάνατζερ του Σουμάχερ έρχεται μια ημέρα μετά τα όσα είπε ο Γκάρι Χάρτσταϊν για την κατάσταση του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.