Ferrari: Δεν υπάρχει πρόβλημα με Αλόνσο!

Ferrari: Δεν υπάρχει πρόβλημα με Αλόνσο!

Από την Ιταλική ομάδα ισχυρίζονται πως δεν έχει δημιουργηθεί ρήγμα στις σχέσεις τους με τον Ισπανό πρωταθλητή μετά τις παρατηρήσεις του Μοντεζέμολο.

Δεν θα ανοίξουν τα ΤΕΙ αν δεν υλοποιηθούν τα δικαιώματα των πτυχιούχων
Ferrari: Δεν υπάρχει πρόβλημα με Αλόνσο!
Ο πρόεδρος της Ferrari, τράβηξε το αυτί του Αλόνσο προχτές στα γενέθλιά του για δηλώσεις που έκανε στην Ουγγαρία. Λίγο νωρίτερα είχαν φουντώσει οι φήμες πως ο Αλόνσο συζητά με τη Red Bull για τη θέση του Γουέμπερ.

Κλείσιμο
Γεγονός είναι πως ο Ισπανός κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό εκνευρισμένος στο Μαρανέλο καθότι κάποιες λάθος επιλογές στο δρόμο εξέλιξης του μονοθεσίου έχουν φέρει την F138 πίσω από τον ανταγωνισμό ενώ ο ίδιος έχει να κερδίσει από τον αγώνα της πατρίδας του, το Μάιο.

Προσπαθώντας να αμβλύνουν τις εντυπώσεις και να ρίξουν τους τόνους από τη Ferrari τόνιζαν χτες βράδυ: «Ο πρόεδρος είναι ο πρώτος που υποστηρίζει την επιμονή των πιλότων μας να βελτιωθεί όσο πιο σύντομα γίνεται το μονοθέσιο. Κατανοεί πλήρως τον εκνευρισμό του Αλόνσο μετά από έναν δύσκολο αγώνα. Είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του και τον εμπιστεύεται πλήρως τα σχόλια του πρέπει να λειτουργήσουν θετικά για την ομάδα».

Η Ferrari ανακοίνωσε επίσης την επιστροφή του μηχανικού Τζέιμς Άλισον στις τάξεις της. Ο Βρετανός μηχανικός που έφυγε από τη Lotus όπου είχε το ρόλο του τεχνικού διευθυντή πριν λίγες βδομάδες, δούλευε στο Μαρανέλο τη χρυσή πενταετία των πρωταθλημάτων (2000 – 2004).
Ο τίτλος του θα είναι τεχνικός διευθυντής σασί και οι αρμοδιότητές του θα βρίσκονται στο αεροδυναμικό και σχεδιαστικό κομμάτι.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης