WRC: Νίκησε αλλά δεν... πανηγύρισε ο Οζιέ

WRC: Νίκησε αλλά δεν... πανηγύρισε ο Οζιέ

Ο Σεμπαστιέν Οζιέ έκανε περίπατο στην Αυστραλία αλλά θα πρέπει να περιμένει το ράλι της πατρίδας του για να ανακηρυχθεί για πρώτη φορά παγκόσμιος πρωταθλητής!

«Απαγορευμένα» παγωτά
WRC: Νίκησε αλλά δεν... πανηγύρισε ο Οζιέ
Ο Γάλλος συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και την τέταρτη ημέρα του αγώνα, κερδίζοντας πέντε από τις έξι ειδικές διαδρομές – ανάμεσα τους και η power stage που χαρίζει τρεις επιπλέον βαθμούς. Μαζί με τους 25 της νίκης, αυτή η συγκομιδή τον έχριζε μέχρι μερικά μέτρα πριν τον τερματισμό… πρωταθλητή!

Όμως η ατυχία που χτύπησε για πολλοστή φορά την πόρτα του Μίκο Χίρβονεν, προβίβασε τον Τιερί Νεβίλ στη δεύτερη θέση, με αποτέλεσμα  ο Οζιέ να είναι… ένα βαθμό μακριά από το θρόνο του WRC!

Κλείσιμο
«Στόχος μου για σήμερα ήταν να κερδίσω τον αγώνα και την power stage. Το έκανα. Τώρα θέλω να κάνω το ίδιο στη Γαλλία», σχολίασε ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας που δεν έδειξε να στεναχωριέται ιδιαίτερα από την εξέλιξη των πραγμάτων αφού θα έχει τη δυνατότητα, αν όλα πάνε καλά στο τρίτο match-point, να το γιορτάσει μπροστά στους συμπατριώτες του. Εκεί που θα κυνηγήσει την έβδομη νίκη σε έντεκα ράλι.

Εντελώς αντίθετη διάθεση για τον Χίρβονεν, που έχασε τη δεύτερη θέση λόγω κλαταρισμένου ελαστικού στην power stage και έγραφε στην προσωπική του διεύθυνση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Δεν μπορώ να πιστέψω τη γαμ… μου ατυχία»!

Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης