Απολαύστε χριστουγεννιάτικο πρωινό στο σπίτι σας!

Απολαύστε χριστουγεννιάτικο πρωινό στο σπίτι σας!

Οι απαραίτητες συσκευές για να ξεκινήσει καλά η μέρα...

Απολαύστε χριστουγεννιάτικο πρωινό στο σπίτι σας!
Η ιστορία της Russell Hobbs ξεκινά το 1952, όταν ο Bill Russell και ο Peter Hobbs εφηύραν τον βραστήρα Κ1, τον πρώτο αυτόματο ηλεκτρικό βραστήρα στον κόσμο! 

Έκτοτε, 65 χρόνια μετά, η Russell Hobbs βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών, καθώς είναι το Νο.1 brand στον τομέα των ηλεκτρικών συσκευών στην Αγγλία! Τα προϊόντα της ξεχωρίζουν για την υψηλής ποιότητας κατασκευή, το μοντέρνο και πρωτοποριακό σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά τους, μετατρέποντας το μαγείρεμα σε απόλαυση! Η Russell Hobbs διαθέτει άριστη τεχνογνωσία και συνδυάζει εκπληκτικό design και κορυφαία απόδοση! 

Κλείσιμο
Η νέα Retro συλλογή πρωινού της Russell Hobbs
με τον κομψό σχεδιασμό και το ιδιαίτερο στυλ είναι ξεχωριστή για τα σύγχρονα και λειτουργικά χαρακτηριστικά της. Η εξαιρετική εμφάνιση ταυτόχρονα με μία σειρά από πρακτικά στοιχεία φέρνουν στην κουζίνα σας το design αλλά και την πρακτική λειτουργία.

Retro Βραστήρας 

O κομψός Ρετρό σχεδιασμός του βραστήρα Russell Hobbs Retro ξεχωρίζει για τα σύγχρονα χαρακτηριστικά, καθώς επίσης και την εξαιρετική του εμφάνιση. Παρέχει μια σειρά από πρακτικές λειτουργίες οι οποίες θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε γιατί όλοι οι βραστήρες δεν κατασκευάζονται με παρόμοιο τρόπο.

Ένα από αυτά είναι η λειτουργία ταχέως βρασμού που επιτρέπει να βράσετε ένα φλιτζάνι νερό σε μόλις 55 δευτερόλεπτα, ιδανική αν χρειάζεστε ζεστό νερό στο λεπτό και η ένδειξη κατά την οποία εμφανίζεται η θερμοκρασία που αναπτύσσεται κατά τη διάρκεια λειτουργίας. Με χωρητικότητα 1.7λίτρα, είναι αρκετά μεγάλος για μέχρι και έξι κούπες καφέ καθιστώντας τον ως εξαιρετική επιλογή για την οικογένειά σας. Επιπλέον διαθέτει ζώνη ταχέως βρασμού για 2 ή 3 φλιτζάνια ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε πόσο νερό θα χρησιμοποιήσετε και θα εκπλαγείτε από το πόσο γρήγορα θα βράσει. Ο βραστήρας επωφελείται επίσης από ένα τέλειο στόμιο εκροής, ώστε όλο το νερό πηγαίνει στην κούπα σας χωρίς διαρροές.



Retro Φρυγανιέρα

Όπως και να σας αρέσει το tost σας η φρυγανιέρα Retro της Russell Hobbs σας παρέχει τη δυνατότητα να το πραγματοποιήσετε. Είτε προτιμάτε το λιγότερο ή περισσότερο ψήσιμο,  με τον ρυθμιζόμενο έλεγχο απολαμβάνετε το tost σας. Με έναν έξυπνο διακόπτη αντίστροφης μέτρησης μπορείτε να ελέγξετε το χρόνο ολοκλήρωσης της διαδικασίας ψησίματος.

Στη Russell Hobbs καταλαβαίνουμε ότι το tost καταναλώνεται κυρίως την ώρα του πρωινού που είναι μία από τις πιο «πιεσμένες» ώρες της ημέρας, έτσι αν το πρωί πάντα βιάζεστε θα εκτιμήσετε το γρήγορο ψήσιμο με την τεχνολογία Ρετρό που παρέχει κατά 65% γρηγορότερο αποτέλεσμα. Η φρυγανιέρα Ρετρό έχει  και δυνατότητα ανύψωσης και ελέγχου ώστε να μπορείτε να ελέγξετε το tost σας χωρίς την ακύρωση του κύκλου.

Τέλος, παρέχει και βάση για να ζεσταίνετε το κουλούρι, το κρουασάν, τη μπαγκέτα και τα ψωμάκια σας  και με τη βοήθεια του ενσωματωμένου δίσκου ο χώρος σας θα διατηρείτε καθαρός και χωρίς ψίχουλα.




Retro Καφετιέρα

Η εκπληκτική Retro Vintage Καφετιέρα με γυάλινη κανάτα ή κανάτα θερμός είναι απαραίτητη σε όσους αγαπούν τον καφέ. Το στυλ της περιλαμβάνει ένα πλήθος προηγμένων χαρακτηριστικών που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την εμπειρία του καφέ και να ενισχύσουν τη γεύση του τελικού αποτελέσματος.

Χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία ‘ντους’ κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παρασκευής με σκοπό την καλύτερη εξαγωγή και τη βελτιωμένη γεύση καφέ. Η λειτουργία ‘ντους’ ψεκάζει τον καφέ στο φίλτρο για να εξασφαλίσει πως κάθε κόκκος είναι βρεγμένος έτσι ώστε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Είτε προτιμάτε έντονα ή ήπια αρώματα, αυτή η προηγμένη καφετιέρα δημιουργεί υπέροχο καφέ, όπως σας αρέσει.

Επιπλέον διατηρεί τον καφέ σας ζεστό που σημαίνει πως ακόμα και η δεύτερη ή η τρίτη κούπα θα είναι τόσο ζεστή όσο και η πρώτη. Για να μπορέσετε να επιλέξετε τη σωστή ποσότητα παρέχεται και ο ανάλογος δοσομετρητής για καλύτερο αποτέλεσμα.

Η retro καφετιέρα παρέχει και ένδειξη η οποία σας παρουσιάζει την πρόοδο παραγωγής του καφέ σας. Δεν είναι απλά ένα όμορφο σχεδιαστικό χαρακτηριστικό,  αλλά σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε την κατάσταση λειτουργίας στην οποία βρίσκεται η καφετιέρα σας. Ο δείκτης εμφανίζει πρώτα το στάδιο εκχύλισης κατά τη διάρκεια παρασκευής του καφέ, μετακινείται αργά δεξιόστροφα κατά την εκχύλιση και μόλις ολοκληρωθεί η εκχύλιση ο δείκτης μετακινείται στο σημείο 0. Στη συνέχεια, εμφανίζει σε λεπτά, το χρονικό διάστημα που ο καφές έχει διατηρηθεί ζεστός. Τέλος, η επιλογή Pause θα σταματήσει τη διαδικασία βρασμού και αν θέλετε θα μπορέσετε να σερβίρετε το πρώτο φλιτζάνι καφέ, ενώ ο υπόλοιπος καφές θα συνεχίζει να παράγετε.



Russell Hobbs Retro Range, το στυλ στην κουζίνα σας!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης