Έξι φυσικοί τρόποι που απογειώνουν την λίμπιντο

Έξι φυσικοί τρόποι που απογειώνουν την λίμπιντο

Η τόνωση της ερωτικής διάθεσης δεν είναι πάντα εύκολη, η λίμπιντο όμως μπορεί να ανέβει αρκεί να ακολουθήσετε τα σωστά βήματα

190717183816_zeygari_couple
Δεν είναι πάντα εύκολη η δημιουργία διάθεσης για σεξ μετά από πολλές ώρες δουλειάς ή μετά από μια ολόκληρη μέρα με τα παιδιά στο σπίτι. Δεν είναι καν εύκολο όταν έχετε μόνο ένα παιδί και είστε κλεισμένοι στο σπίτι σας όλη τη μέρα. Τα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι το 43% των γυναικών και περίπου το 31% των ανδρών αναφέρουν σεξουαλική δυσλειτουργία. Οι αριθμοί είναι ακόμα υψηλότεροι για ανθρώπους άνω των 50 ετών. Όντως μία μελέτη σε εμμηνοπαυσιακές γυναίκες έδειξε ότι σχεδόν οι μισές ανέφεραν μείωση της σεξουαλικής τους επιθυμίας μετά την εμμηνόπαυση. Αρκετά ζητήματα συμβάλλουν στο πρόβλημα, συμπεριλαμβανομένου του στρες, του καπνίσματος και της ορμονικής ανισορροπίας.

Το καλό νέο για εκείνους που βιώνουν αυτά τα προβλήματα είναι πώς η λίμπιντο μπορεί να ξυπνήσει ξανά και η διάθεση για σεξ να επιστρέψει! Το κακό νέο είναι πως η λίμπιντο είναι μάλλον περίπλοκη για να επανέλθει με μία μαγική κίνηση. Χρειάζεται λίγο περισσότερη προσπάθεια.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης