Εθνική Ασφαλιστική: Σιγουριά με ευέλικτα προγράμματα ασφάλισης υγείας

Εθνική Ασφαλιστική: Σιγουριά με ευέλικτα προγράμματα ασφάλισης υγείας

Με οδηγό τις πραγματικές ανάγκες του σημερινού ασφαλισμένου, η Εθνική Ασφαλιστική μπαίνει στη νέα εποχή νοσοκομειακής ασφάλισης με ένα καινοτόμο, ανταγωνιστικό προϊόν στην ασφάλιση Υγείας, το Πλήρες Πρόγραμμα Υγείας Full Health.

190510110628_Banner_full_health
Οι προτεραιότητες του σύγχρονου ανθρώπου αλλάζουν ιδίως όταν ασφυκτιά σ’ ένα ασταθές περιβάλλον ,με την οικονομική ανασφάλεια να εντείνει τις αγωνίες του. Σε έναν κόσμο αμφιβολίας όπου τα απρόοπτα καραδοκούν ,η υγεία και η ασφάλεια βρέθηκαν τα τελευταία χρόνια στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων μας.

Ο Έλληνας συνειδητοποίησε ότι βάζει όλο και βαθύτερα το χέρι στη τσέπη για να καλύψει τις ανάγκες του για νοσηλεία και πρόληψη καθώς οι κρατικοί φορείς μειώνουν χρόνο με το χρόνο τις παροχές τους. Δεν είναι τυχαία λοιπόν η δυναμική ανάκαμψη που κατέγραψαν τα συμβόλαια υγείας. Η πρώτη και σημαντικότερη ανάγκη που πρέπει να καλύψει ο ενδιαφερόμενος , πριν επιλέξει ένα πρόγραμμα υγείας είναι να αισθανθεί εμπιστοσύνη, να βρεθεί σε ένα περιβάλλον που θα εμπνέει σιγουριά. Αυτός είναι και ο βασικός στόχος της Εθνικής Ασφαλιστικής , οι άνθρωποι που την εμπιστεύονται να αισθάνονται την απαραίτητη σιγουριά. Και αυτό το έχει αποδείξει κατά της διάρκεια της «βαριάς» ιστορίας της , εδώ και 128 χρόνια. Εμπιστοσύνη, Αφοσίωση, Άμεση Εξυπηρέτηση είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν την Εθνική Ασφαλιστική να ξεχωρίζει και να δημιουργεί διαχρονικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πάνω από 1.000.000 ασφαλισμένους που την επιλέγουν για την ασφάλισή τους.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης