Η τροφή που αποτελεί τον νούμερο ένα κίνδυνο για την καρδιά μας

meats

Είτε τρώτε λίγο, είτε πολύ, το κόκκινο κρέας απειλεί την υγεία σας και θέτει σε κίνδυνο την καρδιά σας υποστηρίζουν οι ερευνητές

Μία νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο Υγείας Loma Linda που δημοσιεύθηκε στο Nutrients, καταλήγει στο συμπέρασμα πως η κατανάλωση κόκκινου και επεξεργασμένου κρέατος, ακόμα και σε μικρότερες ποσότητες, μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο θανάτου από όλες τις αιτίες, ειδικά από καρδιαγγειακές παθήσεις.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής ερευνητή Saeed Mastour Alshahrani η έρευνα συμπληρώνει ένα σημαντικό κενό που υπήρχε από προηγούμενες μελέτες καθώς σύγκρινε την υψηλή με την χαμηλή πρόσληψη κόκκινου κρέατος.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

fiber

Γιατί χρειαζόμαστε περισσότερες φυτικές ίνες στη διατροφή μας; Διαβάστε για τις αντικαρκινικές τους ιδιότητες και εμπλουτίστε το καθημερινό σας μενού με το απαραίτητο αυτό διατροφικό στοιχείο

190612144642_liver

Σε λιγότερο χρόνο από πέντε λεπτά, συμπληρώνοντας το ανώνυμο ερωτηματολόγιο λαμβάνετε εξατομικευμένα συμπεράσματα αναφορικά με το αν έχετε χαμηλό, ενδιάμεσο ή υψηλό κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου στο ήπαρ

girl

Μπορεί οι λέξεις να φαίνονται αθώες, τα σημάδια τους όμως κρατούν μια ζωή… Αν θέλουμε να μεγαλώσουμε συναισθηματικά υγιή παιδιά που θα γίνουν αύριο συναισθηματικά υγιείς ενήλικες, θα πρέπει να το έχουμε πάντα κατά νου

couple

Το τι ακριβώς θέλουν οι γυναίκες για να επιτύχουν ερωτική ικανοποίηση αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα το οποίο προσπαθούν να απαντήσουν οι ειδικοί και όχι μόνο...