Band Workout: Γράμμωση με ένα λάστιχο

Band Workout: Γράμμωση με ένα λάστιχο

Οι ιμάντες αντίστασης είναι φθηνή και αποτελεσματική λύση με τεράστια ποικιλία ασκήσεων, πιθανώς πολύ πιο αποτελεσματικές από ό,τι νομίζετε!

bandworkout_photo
Μερικές φορές είναι εύκολο να ξεχάσουμε πόσο απλό είναι να βάλουμε τη γυμναστική στην καθημερινότητα μας, έστω και για λίγο. Δεν χρειάζονται τεχνολογικά θαύματα ή περίεργα μηχανήματα που πρέπει να έχουμε πάντα πρόσβαση σε αυτά.

Απλά πρέπει να ωθούμε το σώμα μας λίγο περισσότερο από ό,τι συνηθίζουμε και ένας εξαιρετικός τρόπος για να γίνει αυτό είναι να τραβήξουμε ένα ελαστικό κομμάτι (λάστιχο γυμναστικής) προς διάφορες κατευθύνσεις σύμφωνα με τον personal trainer κ. Γιάννη Μπούλια.

Οι ιμάντες αντίστασης είναι φθηνή και αποτελεσματική λύση με τεράστια ποικιλία ασκήσεων – πιθανώς πολύ πιο αποτελεσματικές από ό,τι νομίζετε. Ενώ όσοι θέλουν να πάρουν μυικό όγκο μπορεί να μην τον αποκτήσουν με τα λάστιχα, εντούτοις είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την αύξηση της δύναμης και την τόνωση των μυών.

Μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε για υψηλής έντασης άσκηση – HIIT workouts – εάν θέλετε να βελτιώσετε την καρδιαγγειακή σας ικανότητα και για να κάψετε θερμίδες.

Οι ιμάντες αντίστασης είναι επίσης μια εύκολη φορητή μορφή εξοπλισμού γυμναστικής. Αποθηκεύονται εύκολα και μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε σε μια προπόνηση οπουδήποτε όπως π.χ. σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, όπως θα κάνατε στο δωμάτιο ή σε ένα γυμναστήριο.

Η συνολική διάρκεια της προπόνησης είναι περίπου 15 λεπτά με αποτελέσματα άκρως εντυπωσιακά.

Κάθε κύκλος περιλαμβάνει πέντε ασκήσεις.

Αρχάριοι: Δύο κύκλοι
Μεσαίας φυσικής κατάστασης: Τρεις κύκλοι
Κλείσιμο
Προχωρημένοι: Τέσσερις κύκλοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης