Πόσο... σεξ χρειάζεται μία σχέση;

coup_09

Δύο φορές την εβδομάδα, δύο φορές το μήνα ή δύο φορές το χρόνο;

Πόσo σεξ χρειάζεται μία σχέση;

«Εξαρτάται», απαντούν οι ειδικοί σε θέματα σχέσεων. Δύο φορές την εβδομάδα απαντούν οι περισσότεροι.

«Το σεξ δύο φορές την εβδομάδα είναι καλό για όλους, είναι ο τέλειος αριθμός», όπως προκύπτει από έρευνα που διενήργησε η ιστοσελίδα κοινωνικών γνωριμιών «Elitepartner.de», σε δείγμα 7.000 χρηστών.

Η έρευνα που αφορά την ερωτική ζωή των ερωτηθέντων, έδειξε πως το 24% των ζευγαριών, ηλικίας 18 έως 69 ετών, κάνουν σεξ πάνω από δύο φορές την εβδομάδα. Το 9% υποστήριξε ότι πλέον δεν κάνει καθόλου σεξ. Αυτό ισχύει για ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζί και τα οποία επικαλούνται ότι ο έρωτας διαρκεί από 12 έως 18 μήνες.

«Όταν και οι δύο είναι ευχαριστημένοι με πολύ λίγο ή πολύ σεξ, όλα είναι υπέροχα», υποστηρίζουν οι ειδικοί.

Πολλά ζευγάρια επικοινωνούν μέσω του σεξ. Θεωρούν δηλαδή πως η επικοινωνία των σωμάτων τους είναι άκρως απαραίτητη σε μία σχέση.

Όσο περισσότερο σεξ κάνουμε τόσο μεγαλύτερη ικανοποίηση αισθανόμαστε.

Σύμφωνα με την έρευνα, τα ζευγάρια που κάνουν πολλές φορές σεξ είναι πιο ευτυχισμένα στη σχέση. Το σεξ είναι «μια μορφή επικοινωνίας», όπως υπογραμμίζει η ψυχολόγος Λίζα Φισμπαχ της ιστοσελίδας «ElitePartner» και προσθέτει: «Μέσω του σεξ εκφράζουμε την αγάπη και την συντροφικότητά μας.

coup_082


Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι:

- Τέσσερα στα δέκα ζευγάρια κάνουν σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα και το 24% ακόμη πιο συχνά.

- Τα ζευγάρια που είναι μαζί πάνω από 20 χρόνια κάνουν όλο και λιγότερο σεξ. Σύμφωνα με την έρευνα, το 35% των ερωτηθέντων με μακροχρόνια σχέση υποστήριξαν ότι κάνουν σεξ μία με δύο φορές το μήνα.

- Το 70% των ερωτηθέντων κάτω των 30 ετών δήλωσε ικανοποιημένο από τη σεξουαλική του ζωή.

Από τα 40 έως τα 49, μόνο το 63% των γυναικών και το 57% των ανδρών δηλώνει ικανοποιημένο από το σεξ. Όμως, από την ηλικία των 50 και άνω, η δυσαρέσκεια για τη σεξουαλική ζωή μειώνεται. Με τη μέση ηλικία έρχεται και η ηρεμία στο κρεβάτι.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Tsakalotos

Εγώ κάνω κάθε μέρα, το παίρνω από τους θεσμούς και το δίνω στους λ@λ@κες που μας ψήφισαν για να καταργήσουμε τον ΕΝΦΙΑ.

Όταν ρωτάμε ''πόσο σεξ χρειάζεται μια σχέση'',εννοούμε με τη σύντροφό μας ή γενικά;

Ξεκαθαρίστε το παρακαλώ.

På svenska 6 uttalas som sex!

Το 2 δεν είναι τέλειος αριθμός! Ο μικρότερος τέλειος (ισούται με το άθροισμα των διαιρετών του) αριθμός είναι 6 =1+2+3. Στα σουηδικά το 6 και το σεξ είναι η ίδια λέξη γι αυτό εμείς κάνουμε 6 φορές την εβδομάδα. Αλλά έχουμε και ωραίες γυναίκες ξανθιές, ψηλές , γυμνασμένες, λεπτές και απελευθερωμένες!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

190821162434_vidar-nordli-mathisen

Κάνετε αρκετό σεξ; Και πόσο σεξ είναι, τελικώς, πολύ; Χιλιοδιατυπωμένη ερώτηση που έχει απαντηθεί πολύπλευρα, καθώς διαφορετικοί άνθρωποι ορίζουν διαφορετικά το πολύ, το αρκετό και το λίγο