Ο Jonah Hill αποκαλύπτει: Τι έκοψε από τη διατροφή του κι έχασε βάρος

Ο Jonah Hill αποκαλύπτει: Τι έκοψε από τη διατροφή του κι έχασε βάρος

Διαβάστε τι έκανε ο διάσημος ηθοποιός - Οι εξαντλητικές δίαιτες και οι ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο είναι μάταιες αν δεν αποφύγετε αυτό το προϊόν, σύμφωνα πάντα με τον ταλαντούχο ηθοποιό   

Ο Jonah Hill αποκαλύπτει: Τι έκοψε από τη διατροφή του κι έχασε βάρος
Είναι γεγονός ότι ένα όμορφο και υγιές σώμα είναι, κάτι, που όλοι μας επιθυμούμε. Είναι φορές όμως που το πρόβλημα δεν είναι στο να χάσουμε κιλά, αλλά τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε για να τα χάσουμε.

Οι απαντήσεις που θα πάρουμε, σίγουρα ποικίλουν με τις πιο διαδεδομένες, τις διάφορες εξαντλητικές δίαιτες που πρέπει να ακολουθήσουμε αλλά και τις ατελείωτες ώρες που πρέπει να καταναλώσουμε στο γυμναστήριο. 

Ο ιδιαίτερα δημοφιλής και ταλαντούχος ηθοποιός του Hollywood, όμως, ο οποίος έχει γίνει επίκεντρο πολλών συζητήσεων διαφόρων τηλεοπτικών εκπομπών στην Αμερική -και όχι μόνο- ύστερα από την εκπληκτική απώλεια βάρους και μεταμόρφωση που είχε, αποκαλύπτει το μυστικό που τον έκανε να χάσει όλα τα περιττά του κιλά.

Κλείσιμο


Ο ηθοποιός πριν



Ο 33χρονος ηθοποιός, Jonah Hill, γνωστός από τις ταινίες Jump Street και Knocked Up αναφέρει χαρακτηριστικά στην ερώτηση πως έχασε τα κιλά του:

«Ήταν κυρίως δίαιτα. Εύχομαι να υπήρχε κάποιο τρελό πράγμα που έκανα, όπως ένα χάπι ή ένα τζίνι ή κάτι τέτοιο, αλλά επισκέφτηκα έναν διατροφολόγο και μου είπε τι να φάω και ότι πρέπει να αλλάξω τις διατροφικές μου συνήθειες».

Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι το ιαπωνικό φαγητό τον βοήθησε αρκετά στην απώλεια βάρους του, αλλά όπως ο ίδιος αποκάλυψε αυτό που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να χάσει όλα του τα περιττά κιλά ήταν το κόψιμο... της μπύρας!

Μάλιστα, καλά διαβάσατε. Μπορεί η μπύρα να είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και διαδεδομένη σ' όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου, παρ' όλα αυτά σύμφωνα με το νεαρό ηθοποιό ήταν υπεύθυνη για πολλά από τα περιττά κιλά του.


Ο ηθοποιός μετά την απώλεια βάρους


Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Είναι τόσο ενοχλητικό γιατί όταν δεν πίνω μπύρα, γίνομαι πραγματικά πολύ αδύνατος, ενώ όταν πίνω, γίνομαι πιο χοντρός».


Η τεράστια αλλαγή

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης