Τα «διαλείμματα αναπνοών» κάνουν πιο ευτυχισμένους τους εργαζομένους

Τα «διαλείμματα αναπνοών» κάνουν πιο ευτυχισμένους τους εργαζομένους

O έλεγχος της αναπνοής μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στη διάθεση του κάθε ανθρώπου σε κάθε πτυχή της ζωής του, όπως και στην εργασία του

Το κλειδί για πιο ευτυχισμένους εργαζομένους φαίνεται πως είναι «διαλείμματα αναπνοών», όπως τονίζει ο ειδικός και συγγραφέας σχετικών βιβλίων Max Strom.

Ο ίδιος τονίζει πως ο έλεγχος της αναπνοής μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στη διάθεση του κάθε ανθρώπου σε κάθε πτυχή της ζωής του, όπως και στην εργασία του. Ο Strom υποστηρίζει πως δεν είναι δυνατό οι καπνιστές να δικαιούνται τακτικά διαλείμματα για να καπνίσουν, την ώρα που οι μη καπνιστές μένουν περιορισμένοι στον χώρο εργασίας, χωρίς να τους προσφέρεται η ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον καθαρό αέρα και να ...αναπνεύσουν. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου: «Οι έγκυες γυναίκες εκπαιδεύονται πως να αναπνέουν καθώς είναι τόσο ευεργετικό όταν βρίσκονται αντιμέτωπες με σωματικό ή συναισθηματικό άγχος, αλλά κανείς άλλος δεν εκπαιδεύεται».

Ο Strom συμπλήρωσε πως: «Η ευτυχία είναι κάτι που όλοι επιθυμούμε, αλλά κανείς δεν εκπαιδεύεται για το πως να την κατακτήσει. Κανείς δεν σκέφτεται τι είναι αυτό που τους κάνει ευτυχισμένους, σκέφτονται μόνο τι τους προσφέρει απόλαυση. Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Θα έπρεπε η ευτυχία να διδάσκεται στα σχολεία. Στον δυτικό κόσμο περίπου το 40% των ανθρώπων υποφέρει από άγχος και κατάθλιψη».ΣΧΟΛΙΑ (1)

🇬🇷Epwnvmus🇺🇸

Σωστο ειναι αυτο! Οταν αναπνέουμε σωστα, βαθιά κ απο το διάφραγμα, συνειδητά με καθαρό μυαλό επικεντρωμένο μονο στην αναπνοή μας, αλλάζουμε άμεσα! Δοκιμάστε το πριν κράξετε.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Capture6

Όταν η μητέρα, Ελένη Φλουράκη, έπαιρνε την κόρη της για να κατέβουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Κρήτη, τη γενέτειρά της, πέρσι το καλοκαίρι, σε καμία περίπτωση δεν φανταζόταν την περιπέτεια στην οποία θα έμπαινε η οικογένεια, που θα έφτανε στο σημείο να γλιτώσει η ζωή της κορούλας τους, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Ήθελε απλά να μείνει 8 μήνες, για να μάθουν τα παιδιά της ελληνικά και να ζήσουν την Ελλάδα.

adarkt

Η ανακάλυψη έγινε με τη βοήθεια ιπτάμενου ραντάρ, σύμφωνα με το BBC - «Τα φαράγγια αυτά λειτουργούν ως κανάλια του πάγου από το κέντρο της ηπείρου προς την ακτή. Συνεπώς, αν οι κλιματικές συνθήκες αλλάξουν στην Ανταρκτική, θα πρέπει να περιμένουμε τον πάγο να κυλήσει πολύ πιο γρήγορα προς τη θάλασσα. Αυτό τα κάνει πραγματικά σημαντικά», λένε οι επιστήμονες