Δείτε την hands-free βαλίτσα που κινείται μόνη της

Δείτε την hands-free βαλίτσα που κινείται μόνη της

Η νέα βαλίτσα συγχρονίζεται με το smartphone του ιδιοκτήτη της μέσω μιας εφαρμογής, δίνοντας του έτσι τη δυνατότητα να την καθοδηγήσει

Δείτε την hands-free βαλίτσα που κινείται μόνη της
Η βαλίτσα που αναμένεται να φέρει την επανάσταση στον κόσμο των αποσκευών παρουσιάστηκε και είναι καλύτερη από ο,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Ο λόγος για το νέο δημιούργημα της εταιρείας «Travelmate», την hands-free βαλίτσα, την οποία δεν χρειάζεται να τη μεταφέρετε οι ίδιοι, καθώς κινείται μόνη της δίπλα σας.



Κλείσιμο
Η εντυπωσιακή βαλίτσα μπορεί να τοποθετηθεί τόσο κάθετα όσο και οριζόντια και κινείται με ταχύτητα 10.86 χιλιόμετρα την ώρα. Ακόμα, διαθέτει έναν μηχανισμό, ο οποίος της επιτρέπει να αντέχει το βάρος ακόμα μιας αποσκευής.

Η νέα αποσκευή της «Travelmate» προσαρμόζεται στην ταχύτητα των βημάτων του ιδιοκτήτη της και είναι πολύ εύκολο να οδηγηθεί είτε ανάμεσα σε πυκνό πλήθος είτε σε ανώμαλο έδαφος. Η νέα βαλίτσα συγχρονίζεται με το smartphone του ιδιοκτήτη της μέσω μιας εφαρμογής, δίνοντας του έτσι τη δυνατότητα να την καθοδηγήσει.




Ακόμα, η νέα καινοτόμα αποσκευή έχει την ικανότητα να αλλάξει κατεύθυνση, αν κάποιος βρεθεί μπροστά της, ώστε να αποφευχθούν τυχόν τραυματισμοί. 

Εκτός όλων των άλλων δυνατοτήτων της, η βαλίτσα-θαύμα, η οποία έχει δημιουργηθεί από την εταιρεία «Travelmate Robotics», που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο, μπορεί να φορτίσει τυχόν συσκευές μέσω της υποδοχής USB που διαθέτει.



Παρ' όλα αυτά, η Travelmate δεν είναι ακόμα διαθέσιμη προς πώληση, αν και υπάρχουν ήδη προπαραγγελίες, ενώ η τιμή της ξεκινά από τα 399 δολάρια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης