«Ασπίδα» για την καρδιά η ελληνική διατροφή

«Ασπίδα» για την καρδιά η ελληνική διατροφή

Γιατί οι Έλληνες της Αυστραλίας θα πρέπει να επιμείνουν στο να τρώνε ελληνικά

«Ασπίδα» για την καρδιά η ελληνική διατροφή
Η ελληνική διατροφή αποτελεί «ασπίδα» για την καρδιά και για αυτό, οι Έλληνες της Αυστραλίας θα πρέπει να επιμείνουν στο να τρώνε ελληνικά.

Τα παραπάνω δήλωσε ο πρόεδρος της Καρδιολογικής Εταιρίας Ελλάδας, Στέφανος Φούσας, μιλώντας σε ομογενείς από την Ήπειρο.

Τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής στο Παγκόσμιο Συνέδριο Καρδιολογίας που διεξάγεται στη Μελβούρνη είναι οι Χριστόδουλος Στεφανάδης, καθηγητής Καρδιολογίας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιωάννης Καλλικάζαρος, συντονιστής- διευθυντής του Καρδιολογικού Τμήματος του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου και ο Ιωάννης Κανακάκης, επεµβατικός καρδιολόγος, διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» και υπεύθυνος της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

Το Παγκόσμιο Συνέδριο Καρδιολογίας, όπου οι τέσσερις καρδιολόγοι θα παρουσιάσουν επιστημονικές εργασίες τους, ολοκληρώνεται αύριο στη Μελβούρνη, ενώ οι Έλληνες γιατροί θα επισκεφθούν και νοσοκομεία της πόλης.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης