Έσπασαν οι σωλήνες από το κρύο; Πώς θα σας καλύψει το ασφαλιστήριο κατοικίας

Έσπασαν οι σωλήνες από το κρύο; Πώς θα σας καλύψει το ασφαλιστήριο κατοικίας

Ενημερωθείτε για τους τρόπους με τους οποίους αποζημιώνει το συμβόλαιο κατοικίας τυχόν ζημιές που προέκυψαν στο σπίτι επειδή έσπασε ένας σωλήνας από το κρύο ή υπερχείλισε μια δεξαμενή νερού 

solines_761804308
Στα περισσότερα σπίτια στη χώρα μας η κατάσταση των υδραυλικών εγκαταστάσεων αποτελεί συχνά πηγή ανησυχίας, προβλημάτων και ζημιών. Είτε πρόκειται για το δίκτυο θέρμανσης, ύδρευσης, αποχέτευσης ή κλιματισμού, οι προκλήσεις για τους ιδιοκτήτες ή τους ενοικιαστές είναι ίδιες. Μια διαρροή στις σωληνώσεις μπορεί να προκαλέσει ζημιές που βγάζουν «εκτός» τον οικογενειακό προϋπολογισμό και καθίστανται επώδυνες για την τσέπη μας.

Επιπλέον, τον χειμώνα καθώς η θερμοκρασία μειώνεται, εντοπίζονται πολύ συχνά προβλήματα σε σωληνώσεις, κυρίως σε περιοχές όπου το κρύο είναι αρκετά τσουχτερό και ο παγετός αποτελεί συχνό φαινόμενο.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ασφάλιση κάλυψης διάρρηξης σωληνώσεων αναδεικνύεται ως αναγκαία προστασία.

Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες παρέχουν κάλυψη και αποζημιώνουν για έξοδα διερευνητικών εργασιών έτσι ώστε να εντοπιστεί μια πιθανή διαρροή, διάρρηξη σωληνώσεων από παγετό, φυσιολογική φθορά των ίδιων των σωληνώσεων καθώς και άντλησης υδάτων.


Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης