Αυτό είναι το μυστικό για καλύτερο σεξ

Αυτό είναι το μυστικό για καλύτερο σεξ

«Μην περιμένετε να κάψετε θερμίδες από το σεξ αλλά κάψτε θερμίδες για καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις», θα μπορούσε να είναι το μόττο των ειδικών για όσους και όσες θέλουν να αγγίξουν την κορυφή στο πεδίο της ερωτικής πράξης

210622142128_couple_sex
Σεξ για καλή γυμναστική ή γυμναστική για καλό σεξ; Αν ετοιμάζεστε να βγάλετε το κομπιουτεράκι, τα δεδομένα έχουν ως εξής: ένα λεπτό ερωτικής πράξης, σύμφωνα με έρευνα, αντιστοιχεί σε καύση 4,2 θερμίδων για τους άνδρες και 3,1 για τις γυναίκες. Αν η μέση διάρκεια της συνεύρεσης είναι τα 20 λεπτά, το αποτέλεσμα μάλλον αποθαρρύνει, ιδίως όταν τα ευρήματα έδειξαν ότι για 30 λεπτά στον διάδρομο, οι καύσεις ήταν 276 θερμίδες για τους άνδρες και 213 για τις γυναίκες. Ωστόσο δεν υπάρχει λόγος για απογοήτευση.

Μπορεί η σεξουαλική πράξη να μην αποτελεί λύση για το αδυνάτισμα, η γυμναστική όμως αποτελεί το μυστικό για καλύτερο σεξ. Όπως αναφέρει η personal trainer, Nicole Davis, σε άρθρο της που αξιολογήθηκε από την κλινική ψυχολόγο Δρ Janet Brito, η βασική κίνηση είναι η καύση θερμίδων πριν το σεξ.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης