Έτσι θα χάσουμε τα κιλά του lockdown – Αδυνάτισμα χωρίς υπερβολές

Έτσι θα χάσουμε τα κιλά του lockdown – Αδυνάτισμα χωρίς υπερβολές

Πώς θα χάσουμε τα κιλά της καραντίνας και θα υποδεχθούμε το καλοκαίρι λίγο πιο ανάλαφροι; Τι πρέπει να προσέξουμε αλλά και τι να αποφύγουμε για να επιτύχουμε μια υγιή απώλεια κιλών χωρίς υπερβολές και ακρότητες

210525182509_adynatisma1__1_
Τον τελευταίο χρόνο οι ζωές μας άλλαξαν δραματικά. Οι μετακινήσεις μας είναι περιορισμένες, με συνέπεια να περνάμε πολύ χρόνο στο σπίτι, η καθημερινότητά μας έχει γίνει πιο καθιστική και οι διατροφικές μας συνήθειες έχουν διαφοροποιηθεί αρκετά σε σύγκριση με το σύνηθες. Το άγχος, αλλά και η γενικότερη διαταραχή της καθημερινότητάς μας αντικατοπτρίζεται σε μεγάλο βαθμό στον τρόπο που τρώμε αλλά και στο τι επιλέγουμε να καταναλώσουμε.

Κατά την περίοδο της καραντίνας αναφέρεται αυξημένη ζήτηση φαγητού delivery αλλά και αυξημένη τάση για τσιμπολόγημα, καθώς αναζητούμε παρηγοριά στο φαγητό, τρώγοντας πολλές φορές ασυναίσθητα και μηχανικά. Αυτή η τακτική, σε συνδυασμό με την έλλειψη σωματικής δραστηριότητας έχουν οδηγήσει πολύ κόσμο σε μια αναπόφευκτη αύξηση βάρους. Η αύξηση βάρους μπορεί να κυμαίνεται κατά περίπτωση από 1 με 2 κιλά έως και πάνω από 10, καθώς οι μήνες είναι αρκετοί και υπάρχουν άτομα που ήδη είχαν αυξήσει το βάρος τους από την πρώτη καραντίνα και δεν κατάφεραν να σταματήσουν την ανοδική πορεία.



Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης