Έξι τρόποι να χάσετε τα κιλά της καραντίνας

Έξι τρόποι να χάσετε τα κιλά της καραντίνας

Ανησυχείτε για τα κιλά που βάλετε κατά τη διάρκεια της καραντίνας; Δείτε όλα τα βήματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να επανέλθετε στο βάρος που είχατε πριν το lockdown ή ακόμα και να το μειώσετε

191202144722_woman-adynatisma-1280x720
Υπάρχουν κάποιες εύκολες στρατηγικές που μπορείτε να ακολουθήσετε προκειμένου να παραμείνετε εντός στόχου για τα κιλά σας κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Κάποιες από αυτές τις τεχνικές, μάλιστα, μπορούν να ενισχύσουν την απώλεια βάρους τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το lockdown.

Παραμείνετε ενυδατωμένοι

Όταν μιλάμε για απώλεια βάρους, αυτά που πίνουμε είναι συχνά εξίσου σημαντικά με αυτά που τρώμε. Τα αναψυκτικά, το τσάι με γλυκαντικά και τα ενεργειακά ποτά είναι συνήθως γεμάτα με πρόσθετα σάκχαρα, ενώ στερούνται σημαντικών θρεπτικών συστατικών όπως οι βιταμίνες και τα μέταλλα. Τα ροφήματα αυτά αυξάνουν όχι μόνο την πρόσληψη θερμίδων, αλλά και τον κίνδυνο αύξησης του βάρους.

Αντίθετα, η κατανάλωση περισσότερου νερού θα σας βοηθήσει να αισθάνεστε χορτάτοι, μειώνοντας έτσι και την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων. Για παράδειγμα, μελέτη σε 24 ηλικιωμένους με υπερβολικό βάρους και παχυσαρκία έδειξε ότι η κατανάλωση 500 mL νερό πριν το πρωινό μείνε τον αριθμό των θερμίδων που προσλαμβάνονταν στο γεύμα κατά 13%.



Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης