Είστε single μπαμπάς; Ιδού τα βήματα για να ξαναφτιάξετε τη ζωή σας

Είστε single μπαμπάς; Ιδού τα βήματα για να ξαναφτιάξετε τη ζωή σας

Μπορεί να χωρίσατε και να θεωρείτε πως οφείλετε στα παιδιά σας την αποκλειστικότητα του εαυτού σας, έχετε όμως και εσείς δικαίωμα να βρείτε μια νέα σύντροφο και να μην είστε μόνος. Η ψυχοθεραπεύτρια κ. Μαρίνα Μόσχα δίνει πολύτιμες συμβουλές στους χωρισμένους μπαμπάδες

201120191023_single-dad-1280x720
Χωρισμένος μπαμπάς, single μπαμπάς, single γονιός; Η ψυχοθεραπεύτρια Μαρίνα Μόσχα συμβουλεύει: «Μία καινούργια σχέση θα μαλακώσει τα κομμάτια σας που πιθανώς έχουν σκληρύνει μέσα σας μετά από έναν χωρισμό, κυρίως αν ο γάμος σας τέλειωσε με επώδυνο τρόπο. Μία σύντροφος θα σας μάθει και θα σας δείξει και πάλι τον τρόπο να ανοίξετε την καρδιά σας και να εμπιστευτείτε ξανά…»

Μπορεί να χωρίσατε και να θεωρείτε πως οφείλετε στα παιδιά σας την αποκλειστικότητα του εαυτού σας, έχετε όμως και εσείς δικαίωμα, μπαμπά, να προχωρήσετε τη ζωή σας και να βρείτε και πάλι μία σύντροφο! Ασφαλώς, δεν είναι προτεραιότητά σας όταν είστε στη διαδικασία του διαζυγίου, μόλις όμως ηρεμήσετε και αρχίσετε και βρίσκετε τα πατήματά και την σταθερότητά σας, είναι η κατάλληλη στιγμή, εφόσον βέβαια το θέλετε κι εσείς.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης