Κορωνοϊός: «Παγώνει» ο γάμος της πριγκίπισσας Βεατρίκης

Δεν θα γίνει όπως είχε προγραμματιστεί στις 29 Μαΐου - «Θα τον επανασχεδιάσουν αλλά ακόμη δεν ξέρουν τη στιγμή», έσπευσε να διευκρινίσει ο εκπρόσωπος του ζεύγους

beatriki
Με τον γάμο της με τον Ιταλό Μίδα Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι να είναι προγραμματισμένος για τις 29 Μαΐου, η πριγκίπισσα Βεατρίκη ανυπομονούσε να ασχοληθεί μόνο με στολισμούς, νυφικά και γαμήλιες τούρτες. Ωστόσο, είναι από τις άτυχες της υπόθεσης: αρχικά ήταν οι περιπέτειες του πατέρα της, Άντριου και το πολύκροτο ροζ σκάνδαλο «Έπσταιν», στη συνέχεια ακολούθησε το Megxit και η ατυχία της ολοκληρώθηκε με τον κορωνοϊό.

Ο γάμος του ζευγαριού δεν θα πραγματοποιηθεί, όπως ανακοίνωσε επίσημα το Παλάτι.

Αρχικά, το Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι δεξίωση του γάμου που θα γινόταν στους κήπους του παλατιού ακυρώνεται λόγω της πανδημίας.

Άφηνε όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι ίσως ο γάμος πραγματοποιηθεί σε μια ιδιωτική τελετή σε κλειστό κύκλο. Τελικά όμως ο γάμος αναβάλλεται επ' αόριστον.

Η πανδημία του κορωνοϊού ανάγκασε την πριγκίπισσα Βεατρίκη, εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, να ακυρώσει τον γάμο της με τον αγαπημένο της Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι,όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Telegraph».

Η 31χρονη πριγκίπισσα, δευτερότοκη κόρη του πρίγκιπα Άντριου, αναμενόταν να παντρευτεί τον 37χρονο Ιταλό μεγιστάνα της κτηματαγοράς στο Παλάτι του Σεντ Τζέιμς στις 29 Μαΐου αλλά πλέον το ζευγάρι βάζει τα γαμήλια σχέδια στον πάγο καθώς η καραντίνα συνεχίζεται στη Βρετανία, σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου του ζεύγους.

«Δεν υπάρχει σχέδιο να αλλάξουν χώρο τέλεσης του μυστηρίου ή να κάνουν ανοικτό γάμο. Δεν σκέφτονται τον γάμο τους αυτήν τη στιγμή. Θα τον επανασχεδιάσουν αλλά ακόμη δεν ξέρουν τη στιγμή», έσπευσε να διευκρινίσει ο εκπρόσωπος του ζεύγους.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης