Κορωνοϊός, Πεκίνο: Eστιατόριο βρήκε τρόπο για να αποφευχθεί η εξάπλωση της νόσου

Κορωνοϊός, Πεκίνο: Eστιατόριο βρήκε τρόπο για να αποφευχθεί η εξάπλωση της νόσου

Με σκοπό την αποφυγή της εξάπλωσης του ιού, σερβιτόροι με ξύλινη σανίδα κατεβάζουν φαγητά, τα οποία στη συνέχεια παίρνει ο κόσμος

pekino
Τις πληγές της μετρά η Κίνα που βρίσκεται στη δίνη της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού. Τα κρούματα πληθύνονται με τόσο ανησυχητικό ρυθμό που έχουν μετατρέψει πολλές κινεζικές πόλεις σε πόλεις - φαντάσματα.

Η εξασφάλιση μασκών έχει μετατραπεί, την ίδια στιγμή, σε αγώνα δρόμου αφού συχνά παρατηρείται σοβαρή έλλειψη στο εν λόγω είδος.

Σε μια περίοδο που γίνονται ακόμη δοκιμές σε ποντίκια για την ανάπτυξη εμβολίων, Κινέζοι ιδιοκτήτες εστιατορίου στο Πεκίνο βρήκαν μια δική τους λύση στην κρίση της εξάπλωσης της νόσου.

Με σκοπό την αποφυγή της εξάπλωσης, αποφάσισαν - σύμφωνα με τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης - να χρησιμοποιήσουν μια ξύλινη σανίδα απ' όπου κατεβαίνουν φαγητά, τα οποία στη συνέχεια παίρνει ο κόσμος.

Δεδομένου ότι η νόσος μεταδίδεται ακόμη και από απόσταση δύο μέτρων, η συγκεκριμένη πρακτική, που εξασφαλίζει την αναγκαία απόσταση ασφαλείας, αποτελεί έξυπνη πολιτική.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης