Σουηδία: Δυο μεγάλες εκρήξεις σε γειτονιές της Στοκχόλμης - Ένας τραυματίας

souidia_ekrikseis

Πληροφορίες θέλουν τις εκρήξεις αυτές να συνδέονται με άλλες που σημειώθηκαν σε άλλη περιοχή της Στοκχόλμης πριν από μερικές ημέρες

Δυο ισχυρές εκρήξεις συγκλόνισαν τις γειτονιές Κίστα και Χάσμπι στη Στοκχόλμη το βράδυ της Δευτέρας, με συνέπεια την άμεση εκκένωση των δυο περιοχών.

Συνολικά, 50 άτομα απομακρύνθηκαν από τα κτίρια που βρίσκονται στο επίκεντρο των εκρήξεων, ενώ ένα άτομο μεταφέρθηκε τραυματισμένο στο νοσοκομείο.Οι δυο εκρήξεις σημειώθηκαν με διαφορά 14 λεπτών και προκάλεσαν μεγάλες ζημιές σε κτίρια και αυτοκίνητα. Σύμφωνα με την αστυνομία, τα περιστατικά συνέβησαν σε διαμερίσματαπολυκατοικιών, ενώ οι εκρήξεις ήταν τόσο ισχυρές, που ακούστηκαν σε αρκετές γειτονιές της Στοκχόλμης.Δέκα άτομα δέχτηκαν, προληπτικά, τις πρώτες βοήθειες, ενώ ένα εξ αυτών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο από ασθενοφόρο που έσπευσε στο χώρο της μιας εκ των δυο εκρήξεων.

Πληροφορίες θέλουν τις εκρήξεις αυτές να συνδέονται με άλλες που σημειώθηκαν σε άλλη περιοχή της Στοκχόλμης πριν από μερικές ημέρες.

ΣΧΟΛΙΑ (10)

Μαρια Μ.

Φίλε Σουηδία, να σε ρωτήσω κάτι, φιλικα...;Όχι ότι, είναι καλύτερα εδώ, απαραίτητα, αλλά...Γιατί, όμως, μένεις εκεί;

Ε Λ Λ Η Ν Α Σ - ΣΟΥΗΔΙΑ

Στην Ελλάδα δεν είχα κανέναν, ήμουν μόνος. Δεν είχα και δεν έχω συγγενείς. Πήγα στη Δανία και μετά ήρθα Σουηδία. Πιο παλιά ήταν καλά, είχε δουλειές. Τώρα είναι δύσκολα. Κάνω μεροκάματο όπου βρω. Σκοπεύω να γυρίσω. Στα 65 μου να πουλήσω κάτι έπιπλα που έχω και να γυρίσω. Πουθενά σαν την πατριδα και ας μην έχω κανέναν εκεί. Ελπίζω να συναντηθούμε στην πατρίδα.

ΠΤ

Diversity is our strength, κάνανε τη Στοκχόλμη Μογκαντίσου και συνεχίζουν απτόητοι οι Σουηδοί να αποσιωπούν τα αίτια των συνεχών εκρήξεων. Όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν, δεν το λένε «Σύνδρομο Στοκχόλμης» τυχαία!

Cyclus

Οταν επιτέλους εφαρμοστεί ο νόμος της Σαρίας στην ΣΟΥηδική Αραβία, όλα αυτά θα σταματήσουν και θα μπει τάξη. Ο σοσιαλισμός και η πολιτική επιδομάτων είναι τελικά ο προπομπός του Ισλάμ....

Ε Λ Λ Η Ν Α Σ - ΣΟΥΗΔΙΑ

Βλέπω πρόοδο προς το καλύτερο για το Π.Θ. Αρχίσατε να δείχνετε και την στραβή πλευρά της Σουηδίας, όχι όπως πριν μερικα χρόνια που μόνο την δοξάζατε καθημερινά. Εύγε!!

Σταυρος

Σουηδικη Αραβια

Από πότε έγινε η Στοκχόλμη πιο επικίνδυνη από Αθήνα;

μήπως μετά το 2015 ξεκίνησε μια νέα εποχή για την άλλοτε υποδειγματική κοινωνία και χώρα;

Ε Λ Λ Η Ν Α Σ - ΣΟΥΗΔΙΑ

Η Σουηδία είχε πάρει τον κατήφορο από την δεκαετία του 80. Τέλος της δεκαετίας του 80 χρεοκόπησε η χώρα μετά την σπάταλη πολιτική του σοσιαΛΗΣΤΗ Εβραίου Ουλαφ Πάλμε, με υποτίμηση της Σουηδικής κορώνας κατά 37%. Έκτοτε άνοιξαν διάπλατα τα σύνορα στους Ασιατες και Αφρικανούς ΛΑΘΡΟεισβολείς, δηλαδή τα παράσιτα της κοινωνίας, νομίζοντας ότι θα στηρίξουν την Σουηδία εργαζόμενοι, όπως είχαν κάνει παλαιότερα τις δεκαετίες του 60 & 70 οι Έλληνες, οι Γιουγκοσλάβοι, οι Ιταλοί. Όμως αυτοί που ήρθαν τα τελευταία 30 χρόνια ήταν όλοι κοπρίτες, και το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να σηκώνουν τα κοινωνικά επιδόματα απορίας από την πρόνοια. Ιδού τα αποτελέσματα της πολύχρωμης πολυπολιτισμικής σαλάτας που προώθησαν οι ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ Εβραιομασόνοι Σόρος και σια

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης