Ιταλία: Μεθυσμένος ο οδηγός που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και σκότωσε έξι Γερμανούς τουρίστες

Ιταλία: Μεθυσμένος ο οδηγός που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και σκότωσε έξι Γερμανούς τουρίστες

Τα θύματα είναι από 22-23 ετών

lutach
Το νήμα της ζωής έξι νεαρών Γερμανών τουριστών έκοψε ένας Ιταλός μεθυσμένος οδηγός όταν το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω τους με μεγάλη ταχύτητα στο νότιο Τιρόλο. Η θλιβερή είδηση είναι πρώτο θέμα στον γερμανικό Τύπο.

Ο άνδρας που οδηγούσε ένα Audi, έπεσε πάνω σε μία ομάδα Γερμανών που διέσχισαν εκείνη την ώρα τον δρόμο ύστερα από νυχτερινό γλέντι. Ο οδηγός συνελήφθη από τις αρχές, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα Bild. Ο 27χρονος Ιταλός οδήγησε στο θάνατο τους έξι Γερμανούς μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα (1 π.μ τα ξημερώματα στην περιοχή Luttach). Όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε αλκοτέστ με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι ήταν μεθυσμένος.

Ο οδηγός συνελήφθη και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και δώδεκα χρόνια. «Οι έξι νεκροί είναι από 22 έως 23 ετών. Υπάρχουν έντεκα τραυματίες, τρεις εκ των οποίων σε σοβαρή κατάσταση», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Τιρόλο στην εφημερίδα «BILD». Δύο από τα θύματα ήταν από τη Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία και ένα από την Κολωνία.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο μεθυσμένος Ιταλός ήταν ένα Audi TT. Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Λα Ρεπούμπλικα», η τραγωδία σημειώθηκε όταν οι Γερμανοί τουρίστες επέστρεφαν στο λεωφορείο τους, έχοντας περάσει τη βραδιά σε μπαρ της περιοχής. «Η νέα χρονιά ξεκινάει με αυτή τη φοβερή τραγωδία, η οποία μας αφήνει συγκλονισμένους», ανέφερε ο επικεφαλής των επιχειρήσεων του πυροσβεστικού σώματος.

«Έμοιαζε σαν ένα πεδίο μάχης», δηλώνει ο πυροσβέστης Χέλμουτ Αμπφάλτερερ στην εφημερίδα «Daily Online».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης