Νέα Ζηλανδία: Στους 18 οι νεκροί από την έκρηξη του ηφαιστείου
Οι έρευνες που διεξάγονται πάνω στο νησί και στη θάλασσα δεν έχουν επιτρέψει μέχρι στιγμής να εντοπισθούν τα πτώματα των δύο τελευταίων αγνοουμένων
Ο απολογισμός των νεκρών από την έκρηξη του ηφαιστείου του νησιού Γουάιτ στη Νέα Ζηλανδία έφτασε τους 18, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.
Οι έρευνες που διεξάγονται πάνω στο νησί και στη θάλασσα δεν έχουν επιτρέψει μέχρι στιγμής να εντοπισθούν τα πτώματα των δύο τελευταίων αγνοουμένων.
Συνολικά 47 άνθρωποι βρίσκονταν πάνω στο νησί τη στιγμή της έκρηξης του ηφαιστείου. Ο θάνατος ενός Αυστραλού εξ αυτών σε νοσοκομείο του Σίδνεϊ αύξησε σήμερα τον απολογισμό αυτής της φυσικής καταστροφής σε 18 νεκρούς -- ένας αριθμός που περιλαμβάνει τους δύο αγνοουμένους.
Είκοσι έξι άνθρωποι εξακολουθούν να νοσηλεύονται στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία και η κατάσταση πολλών εξ αυτών χαρακτηρίζεται «κρίσιμη» από τους γιατρούς.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας