Βίντεο: Εταιρεία ανακοινώνει στους 198 υπαλλήλους της ότι τους μοιράζει... 10 εκατ. δολάρια σε μπόνους!

Βίντεο: Εταιρεία ανακοινώνει στους 198 υπαλλήλους της ότι τους μοιράζει... 10 εκατ. δολάρια σε μπόνους!

Άλλοι ξεσπούν σε δάκρυα χαράς και άλλοι αγκαλιάζονται,  αδυνατώντας να πιστέψουν τα χαρμόσυνα νέα - Τα μπόνους κυμαίνονται στα $50.000 κατά μέσο όρο, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνούν τα $250.000

ekso
Αδιανόητο, όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα αλλά για τα δεδομένα πολλών χωρών, είναι το δώρο που έκανε στους 198 υπαλλήλους της μια εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων και κτηματομεσιτικών υπηρεσιών στη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την New York Post, η εξαιρετικά επιτυχημένη εταιρεία St. John Properties ανακοίνωσε στο πρόσφατο πάρτι της ότι πρόκειται να μοιράσει συνολικά... 10 εκατομμύρια δολάρια στους 198 υπαλλήλους της, με τη μορφή μπόνους.

Βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου αποτυπώνει τη στιγμή που οι υπάλληλοι μαθαίνουν εμβρόντητοι τα χαρμόσυνα νέα, με ορισμένους από αυτούς να ξεσπούν σε δάκρυα χαράς, και άλλους να αγκαλιάζονται συγκινημένοι.

St. John Properties


Ο ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας Edward St. John είπε ότι το ποσό που θα λάβει κάθε εργαζόμενος θα εξαρτηθεί από το χρονικό διάστημα που βρίσκεται στην εταιρεία, με τον μέσο όρο για τα μπόνους να υπολογίζεται στα 50.000 δολάρια! Ορισμένοι από τους εργαζόμενους της εταιρείας, των οποίων οι επιδόσεις έχουν συμβάλλει καθοριστικά στην επιτυχία της, αναμένεται να λάβουν... εξαψήφιο μπόνους, που σε μερικές περιπτώσεις θα ξεπερνά τις $250.000.

Κλείσιμο
Τα μπόνους δίνονται με αφορμή ένα σημαντικό ορόσημο στην εταιρεία της φίρμας: Την ανάπτυξη 20 εκατομμυρίων τετραγωνικών ποδιών σε χώρους γραφείων, καταστημάτων και αποθηκών. «Ήθελα να γιορτάσω [αυτό το ορόσημο] με τρόπο που θα ήταν σημαντικός για τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην επίτευξή του», ανέφερε ο πρόεδρος της εταιρείας, σύμφωνα με την Baltimore Sun. Όπως συμπλήρωσε, αν και ο ίδιος είναι ο «καπετάνιος» του «σκάφους» της εταιρείας του, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που... «τραβούν κουπί» και διασφαλίζουν την επιτυχία της.

«Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει» δήλωσε στο βίντεο της εταιρείας η Nikki Goode, διευθύντρια του λογιστικού τμήματος, δηλώνοντας «σοκαρισμένη και απίστευτα ευγνώμων».

Η Danielle Valenzia, που εργάζεται στην εταιρεία για 19 χρόνια, σχολίασε εμφανώς συγκινημένη: «Αυτό που συνέβη απόψε ήταν μαγικό. Πρόκειται ένα τεράστιο δώρο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης