Βραζιλία: Αποφυλακίστηκε ο πρώην πρόεδρος Λούλα ντα Σίλβα

EI4TNaXXkAA1iAf

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου ο Λούλα βγήκε πεζός από την έδρα της ομοσπονδιακής αστυνομίας, αγκάλιασε τους υποστηρικτές του και χαιρέτισε το πλήθος με υψωμένη τη γροθιά

Μια κόκκινη λαοθάλασσα υποδέχτηκε τον πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα ο οποίος αποφυλακίστηκε απόψε από τη φυλακή της Κουριτίμπα, αφού εξέτισε πάνω από ενάμιση χρόνο από την ποινή που του είχε επιβληθεί για διαφθορά.

Ο 74χρονος Λούλα ντα Σίλβα βγήκε πεζός από την έδρα της ομοσπονδιακής αστυνομίας, αγκάλιασε τους υποστηρικτές του και χαιρέτισε το πλήθος με υψωμένη τη γροθιά, σύμφωνα με δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου.

Χαμογελώντας, ο πρώην πρόεδρος περικυκλώθηκε από τους οπαδούς του, πολλοί από τους οποίους φορούσαν μπλουζάκια με τη φωτογραφία του και κρατούσαν κόκκινες σημαίες.Η εντολή

Δικαστής έδωσε νωρίτερα εντολή να αποφυλακιστεί ο πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας, Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, μετά την απόφαση που έλαβε χθες το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας.

Στο σκεπτικό του, ο δικαστής εξήγησε ότι "δεν υπάρχει πλέον καμία βάση για την εκτέλεση της ποινής" δεδομένου ότι το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε να καταργήσει τη νομολογία σύμφωνα με την οποία κάποιος που έχει καταδικαστεί οδηγείται στη φυλακή εφόσον απορριφθεί η πρώτη έφεσή του, έστω και αν δεν έχουν εξαντληθεί όλα τα ένδικα μέσα που διαθέτει.

ΣΧΟΛΙΑ (6)

926

θέλουν πάλι να φέρουν τον διεφθαρμένο ακροαριστερό στη εξουσία. Αλλά ο Μπλσονάρο δεν μασάει.

Νικ Δε Γκρικ

Οψόμεθα. Πίσω έχει το γουρούνι τα @@

Πάμε γερά

Για αριστερή Βραζιλία.

926

Καλά μην φας. Οι τσίπρες της λατινικής αμερικής δεν ξαναγυρίζουν.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Η απελευθέρωση σημαίνει ότι μόλις έρθει στη θέση του ο επόμενος Πρόεδρος να ισχύσει το ίσιο και γιαυτόν!!!!!!!! Εύγε κοράκια!!!!!!! Ετσι γίνεται διεθνώς. Για να τα βλέπουμε. Σήμερα εσύ αύριο εγώ!!!!!!!!!

Τόσα ξέρεις...

Αυτόν τον έχωσαν με το έτσι θέλω μέσα,και του απαγόρευσαν την υποψηφιότητα πάλι με το έτσι θέλω για να βγει ο ακροδεξιός που είναι τώρα.Δάκτυλος ΗΠΑ.

Λουλα

Ο καταστροφέας της Βραζιλίας

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

trump200

Το τσεκ απ δεν είχε ανακοινωθεί - Ο προηγούμενος ετήσιος έλεγχος του Ντόνανλτ Τραμπ είχε γίνει τον Φεβρουάριο -«Ο πρόεδρος παραμένει υγιής και ενεργητικός χωρίς κάποια ενόχληση» δήλωσε εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου

2