Αλάσκα: Δεκάδες σπίτια και τρεις επιχειρήσεις έχουν καταστραφεί από τις πυρκαγιές στο Άνκορατζ

alaska_fire

Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τα σπίτια τους, εξαιτίας της πυρκαγιάς που ξεκίνησε την Κυριακή το βράδυ 

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στα βόρεια του Άνκορατζ, στην Αλάσκα, έχει καταστρέψει 51 σπίτια και τρεις επιχειρήσεις, σύμφωνα με όσα δήλωσαν αξιωματούχοι την Παρασκευή.

Άλλα 84 κτίρια μεταξύ των κοινοτήτων Ουίλοου και Ταλκίτνα, περίπου 70 μίλια βόρεια της μεγαλύτερης πόλης του κράτους, έχουν επίσης καταστραφεί, δήλωσε ο αρμόδιος για την παροχή πληροφοριών πυρκαγιάς.

Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τα σπίτια τους, εξαιτίας της πυρκαγιάς που ξεκίνησε την Κυριακή το βράδυ κατά μήκος της εθνικής οδού που συνδέει το Άνκορατζ με το Εθνικό Πάρκο Ντέναλι.

Η ακριβής αιτία της πυρκαγιάς βρίσκεται υπό έρευνα, ωστόσο οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι έχει προκληθεί από ανθρώπινο χέρι.

Περίπου 100 πυροσβέστες, 20 μηχανοκίνητα συνεργεία και τρία ελικόπτερα επιχειρούσαν στην περιοχή, ενώ άλλοι 100 πυροσβέστες αναμένεται να φτάσουν την Κυριακή.

ΣΧΟΛΙΑ

;

Στημένες οι πυρκαγιές διεθνώς.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

367318d7b4e91f8886245995c460d75a

Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών διαβεβαίωσε πως η κυβέρνηση θα φροντίσει για τον επαναπατρισμό των πελατών της Thomas Cook - Ένοπλοι φρουροί τους εμπόδισαν να αναχωρήσουν για την χώρα τους εξαιτίας των χρεών της εταιρείας στο κατάλυμα

068_FtpTrial-AA_09012019_876081

«Περίπου 1,7 εκατομμύρια ευρώ από τα χρήματα που εκταμιεύει η ΕΕ, θα περάσουν πλέον απευθείας στον έλεγχο της τουρκικής κυβέρνησης και όχι στις ξένες ΜΚΟ» αναφέρει η εφημερίδα και σημειώνει ότι πλέον οι οργανώσεις του ΟΗΕ θα μείνουν χωρίς πόρους

11