Τρομακτικό βίντεο με την πτώση δυο εραστών από γέφυρα στο Περού

Τρομακτικό βίντεο με την πτώση δυο εραστών από γέφυρα στο Περού

Το ζευγάρι βρισκόταν σε ερωτικές περιπτύξεις σε κιγκλίδωμα γέφυρας, ωστόσο η γυναίκα έχασε την ισορροπία της, παρέσυρε την άντρα κι έπεσαν στο κενό από ύψος 15 μέτρων - Λίγη ώρα μετά την πτώση, υπέκυψαν στα τραύματά τους

peru
Τραγικό θάνατο βρήκαν ένας άντρας και μια γυναίκα στο Περού, καθώς τη στιγμή που οι δύο τους βρίσκονταν στο κιγκλίδωμα μιας γέφυρας και αγκαλιάζονταν, ξαφνικά έπεσαν, από ύψος 15 μέτρων, στον αυτοκινητόδρομο που βρισκοταν από κάτω τους.

Την τρομακτική αυτή εξέλιξη των περιπτύξεων του ζευγαριού, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας, που βρισκόταν στη γέφυρα, στην πόλη Κούσκου του Περού. Συγκεκριμένα, η 34χρονη Maybeth Espinoza βρισκόταν πάνω στο κιγκλίδωμα και με την πλάτη γυρισμένη προς το κενό, ενώ ο 38χρονος σύντροφός της, Hector Vidal την είχε αγκαλιάσει. Ξαφνικά, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η άτυχη γυναίκα έχασε την ισορροπία της και ξεκίνησε να πέφτει προς τα πίσω, παρασύροντας και τον σύντροφό της, με συνέπεια οι δυο τους να βρεθούν στον αυτοκινητόδρομο, που βρισκόταν κάτω από τη γέφυρα.

Και οι δύο ήταν ζωντανοί στις πρώτες στιγμές, μετά την πτώση, με τον Hector να έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι. Αμφότεροι οδηγήθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο, όμως δεν κατάφεραν να κρατηθούν στη ζωή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, και στους δυο άρεσε να ρισκάρουν με αυτό τον τρόπο, καθώς ήταν ορειβάτες, ωστόσο η προσπάθειά τους αυτή να ισορροπήσουν πάνω στη γέφυρα στάθηκε μοιραία...

Δείτε το τρομακτικό βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης