Ο Τραμπ πούλησε σπίτι του 1927 στο Μπέβερλι Χιλς έναντι 13,5 εκατ. δολαρίων

trump_beverly

Το σπίτι αγόρασε η εταιρεία Hillcrest Asia Limited - Διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, έξι μπάνια και πισίνα

Κατασκευάστηκε το 1927, περιήλθε στην κυριότητα του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ το 2007 έναντι 7 εκατ. δολαρίων και 12 χρόνια μετά, πουλήθηκε έναντι 13,5 εκατ. δολαρίων. Ο Ντόναλντ Τραμπ θα έχει μία επιλογή λιγότερη για τις επισκέψεις του στο Μπέβερλι Χιλς, καθώς πούλησε το ένα από τα τρία σπίτια που διατηρούσε στην περιοχή.

Το Tudor style σπίτι είχε περάσει στο ίδρυμα των δύο παιδιών του ρεπουμπλικανού προέδρου, Έρικ και Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ. Το σπίτι αγόρασε η εταιρεία Hillcrest Asia Limited.

Η μέχρι πρότινος κατοικία του Τραμπ διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, έξι μπάνια και πισίνα. Το αρχικό του χρώμα ήταν ένα σκούρο γκρι. Όταν το αγόρασε ο Όμιλος Τραμπ, το έβαψε πορτοκαλί.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

angelamerkel0

Ο διάχυτος «σωματικός τρόμος» της Γερμανίδας καγκελάριου χαρακτηρίζεται από μερίδα του ιατρικού κόσμου ως «μη ειδικό νευρολογικό εύρημα» - Άλλοι επαγγελματίες υγείας εκτιμούν πως μοιάζει με κρίση τύπου νόσου Πάρκινσον, λόγω της έντασης και της διάρκειας του τρόμου που την κατέλαβε - Τα σενάρια της σωματικής αδυναμίας και της υψηλής θερμοκρασίας

20