ΗΠΑ: Έφηβος πίσω από τη δολοφονία τριών τρανσέξουαλ στο Ντιτρόιτ

ΗΠΑ: Έφηβος πίσω από τη δολοφονία τριών τρανσέξουαλ στο Ντιτρόιτ

Ο φερόμενος ως δολοφόνος 18χρονος Ντέβον Ρόμπινσον είχε στοχοποιήσει τους ομοφυλόφιλους - Δεν παραδέχθηκε την ενοχή του, αλλά προφυλακίστηκε ως επικίνδυνος

detroit
Η δολοφονία τριών τρανσέξουαλ στο Ντιτρόιτ είχε αρχίσει να δημιουργεί την αίσθηση ότι στους δρόμους της αμερικανικής πόλης κυκλοφορεί ένας serial killer με συγκεκριμένο στόχο. Λίγα 24ωρα μετά τη δολοφονία και της τελευταίας τρανσέξουαλ, η αστυνομία του Ντιτρόιτ προχώρησε στη σύλληψη του 18χρονου Ντέβον Ρόμπινσον, μόνιμου κάτοικου της πόλης των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο έγχρωμος έφηβος, το προφίλ του οποίου δεν ταίριαζε με τα μοντέλα που είχαν αναπτύξει από τις πρώτες υποθέσεις οι αστυνομικοί, είχε στοχοποιήσει τους ομοφυλόφιλους, σκοτώντας επιλεκτικά άτομα που ντύονταν με ρούχα που δεν αντιστοιχούσαν στο φύλο τους.

Ο κατηγορούμενος δεν αποδέχθηκε την ενοχή του, ωστόσο εισαγγελέας και ανακριτής έκριναν ότι είναι επικίνδυνος για την κοινωνία και έδωσαν κοινή εντολή για την προφυλάκισή του.

Ο 18χρονος, εφόσον κριθεί ένοχος, σκότωσε την 21χρονη Αλούντε Ντέιβις, την 20χρονη Πάρις Κάμερον και την 20χρονη τρανσέξουαλ Τίμοθι Μπλάνσερ, όλες στο Ντιτρόιτ. Η πρώτη και η τελευταία ήταν γκέι άντρες που ντύνονταν ως γυναίκες και είχαν αλλάξει ονόματα, ενώ η δεύτερη ήταν τρανσέξουαλ γυναίκα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης