O Τραμπ εμφανίστηκε με... κανονικό μαλλί και το Twitter έπαθε παράκρουση!

O Τραμπ εμφανίστηκε με... κανονικό μαλλί και το Twitter έπαθε παράκρουση!

Είναι πραγματικά αγνώριστος

trump-malli
Λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για την προγραμματισμένη του επίσκεψη στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε μια δημόσια εμφάνιση την Κυριακή η οποία συζητείται εκτενώς στα social media.

Αιτία αυτή τη φορά δεν είναι κάποια προκλητική δήλωση ή χειρονομία του Αμερικανού προέδρου, αλλά μια αλλαγή στο styling του που έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται αν αντικρίζουν το ίδιο πρόσωπο.

Ο Τραμπ φωτογραφήθηκε εχθές κατά την επίσκεψή του σε μια ευαγγελική εκκλησία στη Βιρτζίνια και το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο πάνω του, δηλαδή η πορτοκαλί ατίθαση κόμη του, είχε μεταμορφωθεί!

trump-malli-2


Ο Αμερικανός πρόεδρος κατέφθασε στην εκκλησία McLean Bible Church αμέσως μετά από ένα παιχνίδι γκολφ, ώστε να παρακολουθήσει την προσευχή που ήταν αφιερωμένη στα θύματα της πρόσφατης επίθεσης της Βιρτζίνια. Αυτό σημαίνει ότι δεν είχε τον απαραίτητο χρόνο για να αλλάξει ρούχα ή για να φτιάξει το χτένισμά του που είχε «πατικωθεί» από το σπορ καπελάκι.

Κλείσιμο
Φτάνοντας στο ναό, έπρεπε φυσικά να βγάλει το καπέλο ως ένδειξη σεβασμού, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους πιστούς να δουν κάτι πρωτοφανές: Τον Τραμπ με φυσιολογικό μαλλί, αντί για το συνηθισμένο πορτοκαλί «ζωάκι» που δείχνει σαν να προσπαθεί να «δραπετεύσει» από το κεφάλι του.

trump-malli-3


Όπως ήταν αναμενόμενο το Twitter αντέδρασε αστραπιαία, με την συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών να βρίσκουν θετική την αλλαγή. Δεν έλειψαν βέβαια και τα κοροϊδευτικά σχόλια.

Πάντως το συμπέρασμα που έβγαλαν κάποιοι ότι το νέο χτένισμα έγινε προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ, ενόψει της επίσκεψης Τραμπ στη Βρετανία, αποδείχτηκε εσφαλμένο, αφού ο Τραμπ επανήλθε σήμερα στo συνηθισμένο του look.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης