ΗΠΑ: Αστυνομικός πυροβόλησε πέντε φορές γυναίκα που φώναζε «είμαι έγκυος» - Δεν ήταν έγκυος λέει η αστυνομία

ΗΠΑ: Αστυνομικός πυροβόλησε πέντε φορές γυναίκα που φώναζε «είμαι έγκυος» - Δεν ήταν έγκυος λέει η αστυνομία

Το θύμα των πυροβολισμών είναι η 44χρονη αφροαμερικανή Πάμελα Τέρνερ

egyos-pol
Αίσθηση έχει προκαλέσει το βίντεο που δείχνει έναν αστυνομικό στο Τέξας να πυροβολεί πέντε φορές μια αφροαμερικανή γυναίκα η οποία φώναζε «είμαι έγκυος».

Στο βίντεο φαίνεται η 44χρονη Πάμελα Τέρνερ να τσακώνεται με τον αστυνομικό στον οποιό λέει, μεταξύ άλλων, «με παρενοχλείς» και «πηγαίνω σπίτι μου».

Όπως φαίνεται στο βίντεο τα πνεύματα οξύνονται ακόμα περισσότερο με την Τέρνερ, σύμφωνα με την αστυνομία, να παίρνει το τέιζερ του αστυνομικού και σημαδεύει τη λεκάνη του.

Στη συνέχεια ο αστυνομικός βγάζει το όπλο του, η γυναίκα ακούγεται να φωνάζει «είμαι έγκυος» και ακολουθούν πέντε πυροβολισμοί από τον ένστολο με αποτέλεσμα η 44χρονη να πεθάνει.

Footage shows police officer shooting a woman after she says 'I'm pregnant'


Κλείσιμο
Η αστυνομία, ωστόσο, ανακοίνωσε ότι η 44χρονη δεν ήταν έγκυος, χωρίς, πάντως, να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες ενώ και τα αποτελέσματα της νεκροψίας δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Οι αρχές ανακοίνωσαν, επίσης, ότι ο αστυνομικός που πυροβόλησε υπηρετούσε 11 χρόνια στο τμήμα του Μπέιταουν, όπου συνέβη το περιστατικό, συμπληρώνοντας ότι στο παρελθόν είχε ασχοληθεί ξανά με την 44χρονη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης