Οι Πακιστανοί κατέρριψαν το μαχητικό του, όμως ο πιλότος Αμπντιναντάν έγινε ήρωας και το μουστάκι του μόδα στην Ινδία

Οι Πακιστανοί κατέρριψαν το μαχητικό του, όμως ο πιλότος Αμπντιναντάν έγινε ήρωας και το μουστάκι του μόδα στην Ινδία

Ο μυστακοφόρος πιλότος Αμτιναντάν έγινε ήρωας στην Ινδία - Οι συμπολίτες του τον μιμούνται και κάνουν το ίδιο μουστάκι με τον διασωθέντα πιλότο - Δείτε φωτογραφίες

indian-pilot01
To μουστάκι του έχει γίνει η τελευταία μόδα στην Ινδία. Ο ίδιος θεωρείται ήρωας στην πατρίδα του αφού κατάπιε διαβαθμισμένα έγγραφα για να μην πέσουν στα χέρια των πακιστανικών αρχών.

Ο μυστακοφόρος Ινδός πιλότος, Αμντιναντάν Βαρτχαμάν που αφέθηκε ελεύθερος πριν από λίγες ώρες από τις πακιστανικές αρχές, απολαμβάνει πλέον την θαλπωρή της οικογένειάς του μετά την περιπέτειά του.


indian-pilot03

Λίγο πριν τον πιάσουν όμηρο οι Πακιστανοί, ο Ινδός πιλότος πυροβόλησε στον αέρα και στη συνέχεια κατάπιε ευαίσθητα στρατιωτικά έγραφα προτού συλληφθεί από τους Πακιστανούς.

Τα ινδικά ΜΜΕ επαινούν τον πιλότο για τον επαγγελματισμό που επέδειξε. Ο Αμπτιναντάν είχε συλληφθεί μετά την κατάρριψη του μαχητικού αεροσκάφους στην διαφιλονικούμενη περιοχή του Κασμίρ.


Κλείσιμο
indian-pilot02

Όπως αναφέρει το CNN , το μουστάκι του Αμπντιναντάν , που ξεκινάει από τη μύτη και τελειώνει στα αυτιά κάνοντας στο ενδιάμεσο μία... στροφή, έχει γίνει ανάρπαστο με τους χρήστες του Twitter να ποζάρουν με το νέο τους απόκτημα.

Ο χρήστης Υadnyesh ποζάρει στο φακό γράφοντας: «Μουστάκι «Αμντιναντάν». Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Αdituya Swaminathan. O χρήστης Rohit του πλέκει και το εγκώμιο ο «Περήφανος για σένα στρατιώτη».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης