Βρετανία: «Στοπ» στα στοιχήματα για το πότε θα αποχωρήσει η Τερέζα Μέι από την πρωθυπουργία

Βρετανία: «Στοπ» στα στοιχήματα για το πότε θα αποχωρήσει η Τερέζα Μέι από την πρωθυπουργία

Η βρετανική εταιρεία στοιχημάτων William Hill  ανακοίνωσε ότι αναστέλει τα στοιχήματα για τον χρόνο αποχώρησης της Τερέζα Μέι από την Ντάουνινγκ Στριτ – Η αναστολή οφείλεται στην αδυναμία πρόβλεψης, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για λάθος τιμές

theresa_may__4_
Η βρετανική εταιρία στοιχηματισμού William Hill ανέστειλε τα στοιχήματα για το πότε θα αποχωρήσει η Τερέζα Μέι από την πρωθυπουργία, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία, εν μέσω εικασιών ότι θα βρεθεί αντιμέτωπη με διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης ενώ υπεραμύνθηκε του σχεδίου της συμφωνίας της για το Brexit.

«Μετά τη συνέντευξη Τύπου αργά χθες, σκεφτήκαμε ότι μάλλον η Τερέζα έσωσε τη θέση της, αλλά αυτό ίσως να μην ισχύει πλέον», ανέφερε σε ανακοίνωση ο πρόεδρος της William Hill Ρούπερτ Άνταμς.

Η κίνηση έγινε ύστερα από δημοσιεύματα ότι η Μέι θα αντιμετωπίσει μια διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης την επόμενη εβδομάδα, με τους Συντηρητικούς βουλευτές να αναμένεται σήμερα να καταθέσουν τις επιστολές που απαιτούνται για να ξεκινήσει μια τέτοια διαδικασία.

«Είναι σχεδόν αδύνατον για εμάς να προβλέψουμε τι θα γίνει», δήλωσε ο Άνταμς τηλεφωνικά στο Reuters, εξηγώντας ότι λόγω της αβεβαιότητας, η εταιρία στοιχηματισμού δεν μπορεί να δώσει τιμές για τα διαφορετικά σενάρια. «Πιθανόν να προσφέραμε εντελώς λάθος τιμές», δήλωσε.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και εμβληματική φιγούρα της εκστρατείας υπέρ του Brexit Μπόρις Τζόνσον καθώς και ο Ντόμινικ Ράαμπ, που παραιτήθηκε χθες από τη θέση του υπουργού για το Brexit, είναι τα φαβορί για την αντικατάσταση της Μέι, ανέφερε η William Hill.

Ωστόσο, στην ιστοσελίδα Oddschecker, που συγκεντρώνει τις αποδόσεις των στοιχημάτων, ο ηγέτης των Εργατικών εμφανιζόταν σήμερα ως το φαβορί για να διαδεχθεί τη Μέι με πιθανότητες 5/1, με τον Τζόνσον και τον υπουργό Εσωτερικών Σατζίντ Τζαβίντ να βρίσκονται στη δεύτερη θέση με πιθανότητες 8/1. Αυτό υποδηλώνει ότι όσοι στοιχηματίζουν αναμένουν πως η διαδοχή θα γίνει μέσω γενικών εκλογών παρά μιας ανταρσίας στο Συντηρητικό κόμμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης