Ο Ερντογάν ζητεί «δίκαιη αξιολόγηση» από την UEFA για το «Εuro 2024»

Ο Ερντογάν ζητεί «δίκαιη αξιολόγηση» από την UEFA για το «Εuro 2024»

O Τούρκος πρόεδρος ζητά από την UEFA μια αντικειμενική αξιολόγηση για την υποψηφιότητα της Τουρκίας να φιλοξενήσει  το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

arderdball00
Η Τουρκία αναμένει μια «δίκαιη και αντικειμενική αξιολόγηση» από την UEFA ως προς την υποψηφιότητά της να φιλοξενήσει το 2024 το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αυτό δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εν αναμονή της ανακοίνωσης της χώρας που θα επιλεχθεί για να φιλοξενήσει τη διοργάνωση, δηλαδή μία από τις Τουρκία ή Γερμανία.

«Νομίζω ότι σε μια τρελή χώρα "τρελή" για το ποδόσφαιρο, όπως η Τουρκία, η οποία πληροί όλα τα κριτήρια για να φιλοξενήσει τη διοργάνωση, θα πρέπει να δοθεί αυτή η ευκαιρία. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα γήπεδα θα είναι γεμάτα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα», πρόσθεσε ο Ερντογάν.

Σύμφωνα με τις εκθέσεις αξιολόγησης, που έγιναν γνωστές την περασμένη εβδομάδα από την UEFA, φαίνεται να ευνοείται η γερμανική υποψηφιότητα.

Μεταξύ των «αδυναμιών» που καταλογίζονται στην Άγκυρα, άποψη που εκφράζεται στην έκθεση για την Τουρκία, είναι η κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη γειτονική χώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης