Μπουτάρης: Με κατηγορούν ότι άλλαξα το όνομα της Λεωφόρου Μ. Αλέξανδρου - Θέλουν να με γδάρουν!

Μπουτάρης: Με κατηγορούν ότι άλλαξα το όνομα της Λεωφόρου Μ. Αλέξανδρου - Θέλουν να με γδάρουν!

«Ο δρόμος μεταξύ της Λεωφόρου Νίκης και της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου ήταν ανώνυμος και είναι απόφαση του δημοτικού συμβουλίου» κατήγγειλε ο δήμαρχος της πόλης 

429a537a48e01fe35053721a1a7653ab_XL
Στην καταγγελία πως άγνωστοι τον κατηγορούν ότι άλλαξε το όνομα της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου, σε 30ης Οκτωβρίου, προχώρησε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης.

Όπως είπε κάθονται στο σημείο μεταξύ του Βασιλικού Θεάτρου και του Λευκού Πύργου και λένε σε διερχόμενους πολίτες ότι άλλαξε το όνομα της Λεωφόρου.

“Με κατηγορούν ότι είμαι προδότης και διαγράφω το Μέγα Αλέξανδρο και βάζω επετείους από τα Κομμούνια. Το καταγγέλλω δημόσια και όποιος έχει περισσότερες πληροφορίες να τις καταγγείλει. Ξέρω ότι θέλουν να με γδάρουν. Είναι ντροπή να γίνεται αυτό. Στρέφεται κατευθείαν στο πρόσωπο μου και είναι απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Δεν την πήρα αυθαίρετα αυτή την απόφαση”, τόνισε ο κ. Μπουτάρης.

Να σημειωθεί ότι ανώνυμος δρόμος μεταξύ της Λεωφόρου Νίκης και της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου, ονομάστηκε το 2016, με απόφαση δημοτικού συμβουλίου σε Λεωφόρο 30ης Οκτωβρίου, ημέρα απελευθέρωσης της πόλης από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής.

Πηγή: Thestival.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης