Σάσα Μπάρον Κοέν: Δημιουργεί ψεύτικη εκστρατεία για να οπλοφορούν τετράχρονα και μέλη του Κογκρέσου συμφωνούν

26148d621ef74844918af182d63976b6

Ο Κοέν, σε ένα δεκάλεπτο βίντεο ενσάρκωσε τον ρόλο ενός εκπαιδευτή όπλων για παιδιά, ο οποίος προτείνει ένα πρόγραμμα στο οποίο τα παιδιά θα εκπαιδεύονται να οπλοφορούν από την ηλικία των 4 ετών και το νηπιαγωγείο

Ο διάσημος κωμικός Σάσα Μπάρον Κοέν, γνωστός από τους ρόλους του ως Borat, κατάφερε με το νέο του εγχείρημα «Who is America» να διασύρει πλήρως το αμερικανικό κίνημα υπέρ της οπλοκατοχής.

Ο Κοέν, σε ένα δεκάλεπτο βίντεο ενσάρκωσε τον ρόλο ενός εκπαιδευτή όπλων για παιδιά, ο οποίος προτείνει ένα πρόγραμμα στο οποίο τα παιδιά θα εκπαιδεύονται να οπλοφορούν από την ηλικία των 4 ετών και το νηπιαγωγείο, ως την ηλικία των 16 ετών.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, μάλιστα, δημιουργεί με έναν φανατικό υποστηρικτή των όπλων ένα υποτιθέμενο διαφημιστικό σποτ οπλοφορίας για παιδιά από τριών ετών, με όπλα, λούτρινα αρκουδάκια και ακόμα και τραγούδια.

Who Is America? (2018) | First Look | Sacha Baron Cohen SHOWTIME Series


Στη συνέχεια, ο Κοέν καταφέρνει να κλείσει συνέντευξη με τον αρχηγό της οργάνωσης Ιδιοκτητών Όπλων της Αμερικής. Ο ίδιος ενθουσιαζεται με την ιδέα να οπλοφορούν τετράχρονα παιδιά και τονίζει: «Τα νήπια είναι ακόμα καθαρά και δεν έχουν διαφθαρεί από τα fake news και την ομοφυλοφιλία. Δεν τα νοιάζει αν είναι πολιτικά ορθό να πυροβολείς έναν διανοητικά διαταραγμένο που κρατάει όπλο. Απλά το κάνουν».

Με διαμεσολαβητή τον αρχηγό της οργάνωσης Ιδιοκτητών Όπλων της Αμερικής, ο κωμικός μίλησε με μέλη του Κογκρέσου, με αρκετούς πολιτικούς να συμφωνούν και να προωθούν το υποτιθέμενο πρόγραμμα.Ο Σάσα Μπάρον Κοέν κατάφερε με αυτόν τον τρόπο να διασύρει το αμερικανικό Κογκρέσο και τα μέλη του που δέχθηκαν ως υπέροχη ιδέα να βάλουν οπλοπολυβόλα στα χέρια τετράχρονων παιδιών.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

AA

Ηλίθιοι Αμερικάνοι...

Victor

Μακάρι να είχαμε κι εμείς το δικαίωμα να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας απέναντι στον κάθε τριτοκοσμικό που μπορεί να τρυπώσει στο σπίτι μας!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

khashoggi-cat

Οι τουρκικές αρχές έχουν στην διάθεσή τους δεύτερη ηχητική καταγραφή διάρκειας 15 λεπτών πριν τη δολοφονία που δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι επρόκειτο για προμελετημένη πράξη, γράφει ο δημοσιογράφος

etna-taormina

Το πρώτο στον κόσμο αυτοματοποιημένο σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης για ηφαιστειακή έκρηξη, που δημιούργησαν Ιταλοί γεωεπιστήμονες, τέθηκε σε λειτουργία