Καταγγελία Ακσενέρ: Ο Ερντογάν είπε στο Anadolu να ανακοινώσει νίκη του με 52%!

meral-aksener

Σε σοβαρές καταγγελίες, μέσω Twitter, προέβη η υποψήφια για την τουρκική προεδρία, Μεράλ Ακσενέρ, κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
.

Η Ακσενέρ κατήγγειλε πως ο Τούρκος πρόεδρος έδωσε εντολή στο πρακτορείο Anadolu να ανακοινώσει τη νίκη του με 52%, στις 21:30 της 24ης Ιουνίου, ημέρας εκλογών στην Τουρκία.

«Κύριε Ερντογάν, είπε ή δεν είπε ο γαμπρός σας στο πρακτορείο Anadolu το βράδυ των εκλογών της 24ης Ιουνίου, από τις 21.30 και μετά, να ανακοινώσει ότι …νικήσατε με 52%;», έγραψε η Ακσενέρ.

Αμεση ήταν η απάντηση του γαμπρού του Ερντογάν και υπουργού Ενέργειας, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, ο οποίος προανήγγειλε πως θα κάνει μήνυση στην υποψήφια για την προεδρία, Μεράλ Ακσενέρ.

boris-0

329 βουλευτές ψήφισαν υπέρ και 299 κατά της συμφωνίας αποχώρησης - Απέρριψαν ωστόσο το χρονοδιάγραμμα-«εξπρές» για τους εφαρμοστικούς νόμους, με 322 «όχι», έναντι 308 «ναι» - Ο Βρετανός πρωθυπουργός δήλωσε πως είναι ευχάριστο ότι το Κοινοβούλιο ενέκρινε τη συμφωνία, αλλά τον δυσαρεστεί η καθυστέρηση - Παραμένει στο τραπέζι το σενάριο πρόωρων εκλογών

trump

erdogan-putin-0