«Παχύς Λόφος»: Πόσο πωλείται η «πόλη - φάντασμα» στην Καλιφόρνια;

poli_fa_09

Εάν είστε εκατομμυριούχος και θέλετε να αποκτήσετε μία πόλη δεν έχετε παρά να βάλετε υποψηφιότητα για τον «Παχύ Λόφο»

Στα βουνά Inyo της Καλιφόρνια υπάρχει μία πόλη ξεχασμένη από τον κόσμο. Πρόκειται για την πόλη «Cerro Gordo» (σημαίνει «παχύς λόφος»).

Με έκταση 300 στρεμμάτων, η πόλη διαθέτει ορυχεία και 22 κτίρια, ανάμεσά τους ένα ιστορικό ξενοδοχείο, παρεκκλήσι, μουσείο και καταφύγιο.

Η ιστορική πόλη ήταν ουσιαστικά ο πρώτος οικισμός χρυσωρύχων νότια της Σιέρα Νεβάδα. Για πολλά χρόνια η πόλη βρισκόταν σε χέρια ιδιωτών, πλέον όμως η οικογένεια αποφάσισε να την πουλήσει, όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα «Independent».

mesa__06


Μεξικανοί χρυσωρύχοι έδωσαν το όνομα «Παχύς Λόφος» στην πόλη. Το 1865 ξεκίνησε η δραστηριότητα ενός ορυχείου σε κοντινή απόσταση, με αποτέλεσμα η περιοχή να γίνει πόλος έλξης. Όμως μία καταστροφική φωτιά στάθηκε η αιτία για να ερημώσει η πόλη το 1880. Ωστόσο, οι εργασίες εξόρυξης μεταλλευμάτων αναζωπυρώθηκαν το 1905 και συνεχίστηκαν για τις επόμενες δεκαετίες.

Ο τελευταίος ιδιοκτήτης της «Gerro Gordo ήταν ο Μάικλ Πάτερσον, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Los Angeles Times».

video placeholder


video placeholder

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

21483770

Ο Αμερικανός χρηματιστής περνούσε περίπου τη μισή του μέρα στην περιοχή των επισκεπτών για να αποφύγει το κελί του και πλήρωνε για προστασία άλλους κρατούμενους – Οι δικηγόροι του αμφισβητούν ότι ο Έπσταϊν αυτοκτόνησε

2
onlineporn1

Αλλάζουν τα δεδομένα σε ότι αφορά την ελεύθερη πρόσβαση σε sites πορνογραφικού περιεχομένου. Η τεράστια αυτή βιομηχανία θεάματος και τα δις κέρδη, ήδη ετοιμάζεται να αντιδράσει νομικά…