Ούτε στις ταινίες: Φύτευε πατάτες και βρήκε τα οστά του πρώην συζύγου της γυναίκας του που τον είχε σκοτώσει με τσεκούρι!

russia

«Μην ανησυχείς, είναι ο πρώτος άντρας μου», είπε... σαν να μην συνέβη τίποτα η γυναίκα μετά την ανατριχιαστική ανακάλυψη - Εξομολογήθηκε τη δολοφονία και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 10 ετών

Αντιμέτωπος με ένα μακάβριο εύρημα ήρθε ένας κηπουρος στην περιοχή Ομσκ της Σιβηρίας, όταν την ώρα που φύτευε πατάτες για τη σύζυγό του, βρήκε ένα... κρανίο.

Τέρας ψυχραιμίας η 60χρονη τού εξομολογήθηκε ότι ήταν τα λείψανα του πρώτου συζύγου της, τον οποίο σκότωσε με τσεκούρι και τον έθαψε εκεί πριν από 20 χρόνια.

«Μην ανησυχείς, είναι ο πρώτος άντρας μου», είπε... σαν να μην συνέβη τίποτα η γυναίκα μετά την ανατριχιαστική ανακάλυψη στο σπίτι της στο Λουζίνο. Η ίδια εξομολογήθηκε τη δολοφονία πριν πει στον νέο της σύντροφο να θάψει ξανά τα λείψανα, να ξεχάσει ό,τι συνέβη και να μην πει τίποτα στην αστυνομία.

Ωστόσο, εκείνος -θέλοντας να φυλάξει και τα νώτα του μην έχει την ίδια τύχη- δεν την άκουσε και απευθύνθηκε στις αρχές.

Το ανατριχιαστικό συμβάν έλαβε χώρα πριν από 21 χρόνια, όταν ο πρώτος της άντρας επέστρεψε στο σπίτι μεθυσμένος, καυγάδισαν και τη χτύπησε. Τότε εκείνη τον χτύπησε με τσεκούρι, τον διαμέλισε και τον «φύτεψε» στον κήπο με τις πατάτες. Τότε είχε ισχυριστεί ότι έφυγε για δουλειά και δεν ξαναγύρισε ποτέ.

Η γυναίκα ομολόγησε και στις αρχές τη δολοφονία του συζύγου της και βρίσκεται αντιμέτωπη με διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα. Μάλιστα, έκανε και αναπαράσταση του διαμελισμού του συζύγου της.

Η αστυνομία έσπευσε στον κήπο του σπιτιού και βρήκε και άλλα οστά. Η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν αναφέρεται, τέθηκε σε κατ΄ οίκον περιορισμό, ενόσω διαρκεί η έρευνα.

Η ποινή που αντιμετωπίζει εάν καταδικαστεί είναι 10 χρόνια φυλάκιση.

ΣΧΟΛΙΑ (5)

Σύζυγος με πατάτες στον κήπο

όπως λέμε κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο

Σήφης

Στην Κρήτη έγινε;

Η μέγιστη ποινή που μπορούσε να υποστεί...

κάποιος στην ΕΣΣΔ. Δέκα χρόνια. Και έβγαινες αρνάκι. Δεν έριχναν τους αιώνες σαν στραγάλια όπως οι "φιλάνθρωποι" και "ανεκτικοί" καπιταλιστές. Ακόμα το κρατάνε οι Ρώσοι. Μιλάμε για κοινούς εγκληματίες κι όχι εχθρούς του λαού, που σαμποτάρανε τον Σοσιαλισμό ή την παραγωγή για να φέρουν την "καπιταλιστική ευημερία". Εκεί είχε συναυλία στρατιωτών.

@Πανμέγιστε.......

Και 25 χρόνια στα γκούλαγκ γιατί είπες ότι το ψωμί ήταν λίγο....... Άσε τη μία σφαίρα στο κεφάλι αν έλεγες ότι ο κομμουνισμός δεν είναι καλός...... Πες τα όλα σύντροφε!!!!!!

Πόπη

Προφανώς είσαι ο Κυριάκος και δεν έχεις πληροφορηθεί ότι η ΕΣΣΔ έπαυσε να υπάρχει πριν 30 χρόνια. Το γεγονός έλαβε χώρα επί ............. ελευθερίας !

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

29a13e3b-ec02-4a6d-abc2-ce8e32d27ec5

Η Lelo UK αποφάσισε να δώσει στους εργαζομένους της τέσσερις μέρες παραπάνω τον χρόνο, προκειμένου να μπορούν να ικανοποιηθούν σεξουαλικά με άνεση, χωρίς το άγχος και το στρες της δουλειάς