Η απόλυτη φρίκη στην Ταϊβάν: Ο πυγμάχος που διαμέλισε την κοπέλα του πιθανώς έφαγε τα όργανά της!

Η απόλυτη φρίκη στην Ταϊβάν: Ο πυγμάχος που διαμέλισε την κοπέλα του πιθανώς έφαγε τα όργανά της!

 Μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί τα εσωτερικά όργανα της κοπέλας  - Ενδεχόμενο διενέργειας νεκροτομής στο στομάχι του

taiwan
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για φρικτό έγκλημα που διαπράχθηκε στην Ταϊπέι της Ταϊβάν, όπου ένας 28χρονος πυγμάχος, ο Γκάρι Τσου, σκότωσε και διαμέλισε την 27χρονη κοπέλα του, Χουάνγκ -ι Μιν, που γνώρισε στο Tinder, επειδή του είπε ψέματα για την παρθενιά της, αλλά και λόγω υποψιών ότι τον απατούσε.

Ο νεαρός, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε, τοποθέτησε τα μέλη του σώματός της σε οκτώ σακούλες, ωστόσο η απουσία κάποιων οργάνων κινεί τις υποψίες των ερευνητών ότι ο άντρας τα έφαγε!

Ενώ ερευνητές αρχικά βρήκαν επτά σακούλες που περιείχαν τα μέλη της άτυχης κοπέλας, μία όγδοη ανακαλύφθηκε τα ξημερώματα (τοπική ώρα) 20 μέτρα από το σημείο, όπου είχαν θαφτεί άλλα μέλη της. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί τα εσωτερικά της όργανα.

Στην πιθανότητα ότι ο Τσου πέταξε τα όργανά της στην τουαλέτα, η αστυνομία δεν έχει σχολιάσει ακόμη αν ξεκίνησε να ψάχνει την αποχέτευση. Ένας εργολάβος κηδειών, ο οποίος συμμετέχει στην έρευνα για τα μέλη της κοπέλας, ανέφερε ότι κάνουν ό,τι καλύτερο για να «μαζέψουν» όλο το σώμα της.

Ο ίδιος θεωρεί ότι τα εσωτερικά όργανα της 27χρονης δεν φαίνεται να έχουν πεταχτεί στην τουαλέτα, δίνοντας έτσι την πιο ανατριχιαστική πιθανότητα στο έγκλημα, ότι ο Τσου πιθανώς τα έφαγε. Όπως πρόσθεσε, αν δεν μπορέσουν να τα εντοπίσουν πουθενά, τότε θα χρειαστεί νεκροτομεί στο σώμα του Τσου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν υπολείμματα στο στομάχι του.

Κλείσιμο
4CB4184100000578-0-image-a-19_1527619031945


Το χρονικό μίας ιστορίας θρίλερ

Η Χουάνγκ εθεάθη τελευταία φορά ζωντανή να τρώει μεσημεριανό με τον Τσου στις 20 Μαΐου. Ο αδελφός της προσπαθούσε εις μάτην να την προειδοποιήσει για τον 28χρονο, ωστόσο εκείνη δεν του απάντησε ποτέ, έχοντας χάσει κάθε επαφή μαζί της από τις 19 Μαΐου.

Αφού τα ίχνη της αγνοούνταν για μία εβδομάδα, στις 26 Μαΐου, ο αδελφός της ανακοίνωσε μέσω Facebook, ότι την αναζητά, πιστεύοντας ότι ο Τσου την κρατά παρά τη θέλησή της. Ανησυχούσε, δε, για την ασφάλεια της αδελφής του, καθώς ο Τσου είχε «βεβαρυμένο ιστορικό» βίας απέναντι στην πρώην σύζυγό του και είχε καταδικαστεί για ναρκωτικά.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Τσου απάντησε στο Facebook ότι ποτέ δεν είχε ασκήσει βία στην Χουάνγκ, πολλώ δε μάλλον να την κρατά «αιχμάλωτη». Όπως είπε, τις προηγούμενες ημέρες που ήταν εξαφανισμένη, στην πραγματικότητα ήταν μαζί του.

Στη συνέχεια, έδωσε ένα στίγμα που θα μπορούσε να θεωρηθεί κίνητρο του εγκλήματος, ότι εκείνη τού είπε ότι χρησιμοποιούσε το Tinder για one night stand, ενώ τον είχε κάνει να πιστεύει ότι ήταν παρθένα. Ισχυριζόταν ότι όταν ανακάλυψε ότι όλα αυτά, ήθελε να χωρίσουν. Παράλληλα, υποστήριζε ότι τον παρακάλεσε να της δώσει άλλη μία ευκαιρία για να τού αποδείξει ότι είχε αλλάξει. Εκείνος είπε ότι δεν άλλαξε ποτέ και ότι συνέχιζε να συνομιλεί με άλλους άντρες στο chat.

Λίγες μέρες μετά από την ανεύρεση του διαμελισμένου πτώματος της Χουάνγκ, βρέθηκε και το απαγχονισμένο σώμα του Τσου από ένα δέντρο. Η αστυνομία βρήκε και ένα σημείωμα αυτοκτονίας στο χώρο που έλαβε χώρα η αυτοχειρία και στο ο ποίο έγραφε: «με εξαπάτησε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης