Μαριόν Μαρεσάλ: Η ανιψιά της Λεπέν που αρνήθηκε το επώνυμό της... επιστρέφει!

Μαριόν Μαρεσάλ: Η ανιψιά της Λεπέν που αρνήθηκε το επώνυμό της... επιστρέφει!

Θα επισκιάσει για μία ακόμη φορά τη θεία της σε σημερινή εκδήλωση - Η εμφάνισή της γίνεται ένα 24ωρο προτού το κόμμα της Γαλλικής Ακροδεξιάς λάβει έγκριση για να αλλάξει όνομα

mari_0998
Δυναμικά επιστρέφει στην πολιτική σκηνή της Γαλλίας η ανιψιά της Μαρίν Λεπέν, Μαριόν Μαρεσάλ, την ώρα που το κόμμα της γαλλικής Ακροδεξιάς πνέει τα λοίσθια.

Σήμερα η εγγονή του ιδρυτή του ακροδεξιού κόμματος «Εθνικό Μέτωπο» θα συμμετέχει σε εκδήλωση στο Παρίσι για τον Μάη του ' 68.

Για άλλη μια φορά, η γοητευτική Μαριόν θα επισκιάσει τη θεία της, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει το γαλλικό δίκτυο «Europe 1».

Την ίδια ώρα, η γαλλική εφημερίδα «Liberation» της αφιερώνει το σημερινό της πρωτοσέλιδο γράφοντας χαρακτηριστικά ότι,ύστερα από ένα χρόνο αποχής από την πολιτική σκηνή της Γαλλίας, η κατάξανθη Μαριόν ανεβαίνει ξανά στο βήμα για να εκφωνήσει ομιλία παρουσιάζοντας το όραμά της.

Κλείσιμο
Πριν από ένα χρόνο, το Μάιο του 2017, η Μαριόν είχε ανακοινώσει πως αποχωρεί από το Εθνικό Μέτωπο και από την πολιτική σκηνή της Γαλλίας.

marion-708_5


Η επανεμφάνισή της σε εκδήλωση του ακροδεξιού κόμματος γίνεται μία ημέρα πριν από τη συνεδρίαση του εθνικού συμβουλίου του «Εθνικό Μετώπου» για την αλλαγή του ονόματός του.

Η 28χρονη Μαριόν, την οποία πολλά γαλλικά ΜΜΕ θεωρούν ότι θα είναι η διάδοχος της θείας της στην ηγεσία του Εθνικού Μετώπου, ξάφνιασε τους ψηφοφόρους της όταν ανακοίνωσε στις 5 Μαίου πως αποχωρεί από το κόμμα για προσωπικούς λόγους.

Στο μεταξύ, η θεία της Μαρίν Λεπέν προσπαθεί να μην το δείξει αλλά η παρουσία της ανιψιάς της στη σημερινή εκδήλωση όπως και οι συνεντεύξεις που παραχωρεί εντός κι εκτός Γαλλίας αλλά και η ίδρυση της σχολής πολιτικών επιστημών που φέρει την υπογραφή της, την ενοχλούν όλο και περισσότερο.

Χθες, πάντως, η Μαρίν έσπευσε να διαβεβαιώσει τους Γάλλους πολίτες ότι δεν τρέχει τίποτα με την ανιψιά της. Σε γαλλική τηλεοπτική εκπομπή, τόνισε ότι ότι δεν βλέπει με «αδιαφορία» την Μαριόν, η οποία ανοίγει σχολή πολιτικών επιστημών στη Λυών.

«Έχω εμπιστοσύνη στη Μαριόν, δεν έχω κανένα λόγο να θεωρώ ότι είναι ανέντιμη, ότι κρύβεται, ότι είναι ανυπότακτη», είπε η αρχηγός του κόμματος «Εθνικό Μέτωπο» στην τηλεοπτική εκπομπή «Zemmour and Naulleau».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης