Δίδυμο διέρρηξε μοναστήρι, σπίτια και κομμωτήριο στα Ιωάννινα

Δίδυμο διέρρηξε μοναστήρι, σπίτια και κομμωτήριο στα Ιωάννινα

Εκτός από τα κλοπαιμαία, άρπαζαν και τις κάμερες που τους κατέγραφαν

astynomia_silipsi_xr
Τους τελευταίους τέσσερις μήνες δρούσε ένα "δίδυμο" νεαρών που έκαναν τουλάχιστον τέσσερις διαρρήξεις σε περιοχές των Ιωαννίνων, παραβιάζοντας δυο σπίτια, ένα κομμωτήριο αλλά και ένα μοναστήρι. Μάλιστα, εκτός από τα κλοπαιμαία, άρπαζαν και τις κάμερες που τους κατέγραφαν.

Η δράση τους εξιχνιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας, όταν συνελήφθη στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 22χρονος Ρουμάνος, ενώ αναζητείται και ο 24χρονος Έλληνας συνεργός του, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν. Οι δυο νεαροί είχαν παραβιάσει ένα σπίτι στο χωριό Δεμάτι Ζαγορίου απ’ όπου άρπαξαν το καταγραφικό της κάμερας, ένα κομμωτήριο στην περιοχή των Αμπελοκήπων από το οποίο είχαν κλέψει 50 ευρώ και είχαν προσπαθήσει να διαρρήξουν άλλο ένα σπίτι στην κοινότητα Μπαλντούμα του Δήμου Μετσόβου.

Την Κυριακή, ο Ρουμάνος τρύπωσε μόνος του στη μονή Στούπαινας Περιβλάπτου και είχε αρπάξει περίπου 100 ευρώ και την κάμερα κλειστού κυκλώματος. Σε βάρος και των δυο έχει σχηματιστεί δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Ειδήσεις σήμερα:

«Μπήκε στο αμάξι και ήθελε να πατήσει τον σύζυγό μου» - Η περιγραφή της 43χρονης για το άγριο ξύλο σε φανάρι στο Αιγάλεω

Η συγγνώμη της Singapore Airlines για την πτήση τρόμου με έναν νεκρό - Νομικά θα κινηθούν οι τραυματίες

Η βοήθεια που έχει φτάσει στη Γάζα μέσω του προσωρινού λιμανιού δεν έχει διανεμηθεί ακόμη, παραδέχεται το Πεντάγωνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης