Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέστρεψε στη Βόρεια Κορέα μετά την ιστορική συνάντηση

Kimxeir

Μετά από χειραψία με τον νοτιοκορεάτη πρόεδρο, ο Κιμ Γιονγκ Ουν επιβιβάστηκε στη μαύρη λιμουζίνα – Οι σωματοφύλακες και πάλι έτρεχαν πίσω από το όχημα 

Ολοκληρώθηκε η ιστορική συνάντηση του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας μουν Τζε-Ιν, κατά την οποία συμφώνησαν κατάπαυση πυρός.

Μετά το τέλος των συνομιλιών, ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέστρεψε στην Πιονγκγιάνγκ, όπως έδειξαν οι εικόνες που μετέδωσε η τηλεόραση. Μετά από χειραψία με το νοτιοκορεάτη πρόεδρο, ο Κιμ επιβιβάστηκε στη μαύρη λιμουζίνα και πέρασε τα σύνορα. Φυσικά, οι σωματοφύλακές του συνέχισαν να τρέχουν πίσω από το όχημα.

Ο Κιμ κατέβασε το παράθυρο του αυτοκινήτου, στο οποίο επιβιβάσθηκε και χαιρέτισε κουνώντας το χέρι τους οικοδεσπότες του κατά την αναχώρησή του από την Αποστρατιωτικοποιημένη Ζώνη.

Προηγουμένως είχε παρευρεθεί μαζί με τον Μουν σ' ένα θέαμα ήχου και φωτός κατά το κλείσιμο της συνόδου. Οι δύο άνδρες κρατιούνταν για ώρα από το χέρι ενώ εικόνες από την ιστορική χειραψία τους νωρίτερα σήμερα αναμεταδίδονταν πάνω στην πρόσοψη του Οίκου της Ειρήνης, ενός κτίσματος από γυαλί και μπετόν που βρίσκεται στο νότιο τμήμα του Πανμουντζόμ, όπου υπογράφηκε η κατάπαυση του πυρός και όπου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση κορυφής.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Υπάρχει

ελπίδα! Τέλος ακόμη ένα απομεινάρι του σαθρού σταλινικού συστήματος!

Nat

Τελικά, υπάρχει ελπίδα!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

2017-12-ISRAEL

Σύμφωνα με τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις, χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν κοντά στο τείχος ασφαλείας και εκτόξευαν φλεγόμενα ελαστικά, πέτρες και εμπρηστικούς μηχανισμούς εναντίον των στρατιωτών